Aero X Club Shop skickas till fem andra länder

Med starten av Aero X Club Shop hade vi inledningsvis begränsad frakt till tre länder. Tyskland, Österrike och Schweiz fanns på vår lista från början. Alla andra länder fick vänta. Först ville vi slutföra betafasen, identifiera möjliga problem och optimera processer internt. Turbokopparna var den första stora utmaningen som systemet enkelt klarade av.

Aero X Club Store
Aero X Club Shop skickas till 5 andra länder

Igår tillkom ytterligare 5 länder som fraktalternativ. För det finns också prenumeranter och medlemmar i Aero X Club. Länderna är:

  • Belgien
  • Dänemark
  • Frankrike
  • Niederlande
  • Luxemburg

Andra stater inom EU kommer att följa de närmaste veckorna. Utanför EU finns Norge på listan, Saab har många fans här och vi vill inte göra dem besvikna. Vi planerar inte att skicka till Storbritannien på medellång eller lång sikt.

Ja, vi har ganska många läsare där som skulle vilja det, och Saab -gemenskapen är väl representerad i Storbritannien. Men att bearbeta försändelsen enligt tullagstiftningen är en insats som vårt lilla team inte har råd med.

den Aero X Club Store levererar nu 8 länder. Vi kommer dock inte att lämna prenumeranter med ett gammalt Turbo Plus -abonnemang eller Aero X Club -medlemmar som inte bor ensamma i dessa länder. Anne (Mail: anne (ät) saabblog.de) från bloggteamet finns där för förfrågningar och frågor om vår butik och hjälper gärna till.

Man tänkte på “Aero X Club Shop skickas till fem andra länder"

  • blank

    För mig som luxemburg är detta goda nyheter. Min beställning har redan skickats.

Kommentarer är stängda.