Istället för IAA - Sono House från 8 till 11.09 september. i München

IAA 2021 kommer att äga rum i München för första gången från den 07.09 september. Sono Motors är rätt på trend med ett eget evenemang på IAA. Ett antal etablerade varumärken gör detsamma och ignorerar mässan, som förmodligen hade sitt bästa år sedan i metropolen Main. Istället för att gå till mässområdet bjuder Sono Motors in intresserade parter till Feldmoching-Hasenbergl. Där, i norra München, finns företagets huvudkontor.

Sono Motors

Sono House Mobility Week

Eget evenemang istället för stor show, det är nästan ett måste för Sono Motors. Varumärket tänker bilen annorlunda och vill tillhandahålla tillvägagångssätt för morgondagens rörlighet. Alla som är intresserade av Sion och framstegen i utvecklingen av SEV kan dra nytta av erbjudandet. Diskussioner på plats och personliga intryck är mer informativa än någon webbplats eller körrapport. Sono Motors följer fortfarande Corona -reglerna, så det är viktigt att boka tid online.

Biljetterna kan köpas online hämtad erbjuds, möten med och utan provkörning.

Tyvärr är testkörningstiderna med SEV, som bara äger rum två av fyra dagar, redan fullbokade. Kanske tillverkaren kommer att öka och utöka sitt sortiment till att omfatta alla Sono House -dagar. Särskilt intresserade parter som ännu inte är bekanta med Sion skulle säkert uppskatta det.

På plats handlar det inte främst om att lära känna hårdvaran. Tanken bakom Sion är att ha färre bilar på vägarna och att använda dem mer effektivt. Fordon ska delas med varandra i framtiden och det är just denna idé om resursbevarande som är vad de vill föra närmare intressenter och fans i München.

Sono House är ett evenemang för att dela denna filosofi och visa hur rörlighet kan fungera i verkligheten om några år.

Med bilder från Sono Motors

3 tankar om “Istället för IAA - Sono House från 8 till 11.09 september. i München"

 • blank

  Jag delar inte min bil, inte igår, inte idag och inte imorgon !! Idén med Sono kan vara intressant, men ful. Inte för estetiker. Och som Saab -förare definierar jag mig själv, åtminstone inom bilsektorn. Kan vara avskild, jag bryr mig inte.
  Det är verkligen otroligt hur massorna nedlåtande vad de gillar. Jag deltar inte!

 • blank

  .... igår var det en Quarks -rapport på TV (faktiskt om SUV: er) ...
  "Storlek / bredd" på dagens bilar var också en allmän fråga ... .. Jag tycker att (eller neddragningar och positiva konsekvenser för stadsutvecklingen som ett resultat!) Definitivt värt att överväga och ta hänsyn till i framtiden.

  Min Drömbil är redan över 190 cm bred (utan ytterbackspegel)…. Naturligtvis tycker jag att det är väldigt bekvämt inuti, men det är faktiskt inte riktigt "uppdaterat" längre ....

  Source Quarks-Film (särskilt från ca 40: 53min ff):
  https://www.ardmediathek.de/video/quarks/suv-und-co-warum-werden-unsere-autos-immer-groesser/wdr-fernsehen/Y3JpZDovL3dkci5kZS9CZWl0cmFnLTg1Yjg5NjIxLTlkZjItNGI2MC1iYWYwLWI1Mjg5M2Y4YjUyNw/

 • blank

  Ord och bild

  Denna fantasi Sonos i innerstaden passar inte bra med en träkoja med ved ...

  Jag gillar Sion och jag tycker att Sono Motors är sympatisk, men jag tycker att det är väldigt konstigt att du som föreläsare är så engagerad i frågan om bildelning.
  Är gammal hatt och etablerade tillverkare har arbetat inom fältet länge. Ekonomiskt framgångsrik endast i innerstäderna i metropoler, där individuell motoriserad trafik kommer under allt större tryck. Parkeringsplatser reduceras, resterande prissätts högre. Banor viker för bussfält, cykelvägar och bredare trottoarer. Huvudvägar och trafikaxlar är redan enfiliga, åtminstone i sektioner eller till och med helt. "Att köra" i bildelningszonerna är inte roligt, är en avvecklad modell, även för EV & SEV ...

  Sono Motors skulle vara bra att utnyttja den största möjliga målgrupp som är inriktad på individuellt ägande. Som på bilden. En Sion framför stugan. Dessutom skulle en roadster på plattformen och allt ha gjorts rätt.
  I innerstäderna tillhör framtiden dock leveranstjänster, cyklar och kollektivtrafik. Det finns inget att vinna på bildelning på lång sikt.

Kommentarer är stängda.