Saab -ANA -klistermärken - Tragedier och reservmirakel

En annan tragedi hotar i Trollhättan. Vi är bekymrade över händelserna kring den tidigare Saab -fabriken. Och effekterna av tragedin på Koenigsegg, eftersom NEVS har en andel på 20% i tillverkaren av sportbilar i toppklass. Framtiden för Sono Motors kommer också att påverkas. En detaljerad analys kommer på måndag. Men det finns också verkliga mirakel. De som inte tror på dem bör ompröva sina attityder de närmaste dagarna.

Saab-ANA-klistermärke
Saab-ANA-klistermärke

Mirakelreservdelen

För det finns goda nyheter från reservdelslagret. Det finns vanligtvis lite goda nyheter att rapportera därifrån. Men den här gången är allt annorlunda. De goda nyheterna påverkar främst klassiska Saab -älskare. Det blir allt svårare att få delar här. Börjar med tätningar, intercoolers, till instrumentpaneler.

Allt är svårt. Den som någonsin letat efter en fönstertätning eller en sprickfri instrumentbräda kommer att förstå vad jag pratar om.

Under dessa omständigheter blir en restaurering en utmaning och ibland en kompromiss. Men det finns fortfarande mirakel (på allvar), och ibland kommer de riktigt stora. Jag kommer att avslöja insiderkunskap om reservdelsläget för klassiska Saab under de närmaste dagarna.

En bil från Saab-ANA

Men idag handlar det om våra Saab-ANA-klistermärken. "En bil från Saab-ANA" är nu online och inne Butik att beställa. Som en kampanj för tredje kvartalet är klistermärket gratis för alla Aero X Club -medlemmar och innehavare av det gamla Turbo Plus -abonnemanget.

Starten av butiken gick relativt problemfritt. Mindre besvär löstes på fredagen, hanteringen av beställningar har blivit mycket enklare och mindre tidskrävande för oss internt. Det är goda nyheter eftersom tiden var det största problemet. De första leveranserna är redan på väg till klubbens medlemmar, efter klistermärkena börjar vi med dem om några dagar Saab Turbo koppar (Utgåva 2021).

2 tankar om “Saab -ANA -klistermärken - Tragedier och reservmirakel"

 • blank

  Varför kan du inte beställa flera klistermärken? Jag äger 5 Saab och skulle gärna ha satt denna klistermärke på var och en.
  Eftersom det bara var möjligt att beställa bara en, var den ansluten till den äldsta 9-5 kombi (byggd 1999).

  Jag skulle vilja ha lite mer flexibilitet här.

  Med vänliga hälsningar
  Werner (Saab * 5)

  • blank

   Jag förstår önskemålen. Vårt mål är dock att säkerställa möjligheten att leverera fram till slutet av kampanjen för varje läsare med rätt prenumeration. Den ena skulle vilja ha 3, den andra 5, nästa 10 eller 20 klistermärken. Detta kan inte planeras och i slutändan orsakar det upprördhet om varan är slut i lager väldigt snabbt. Resterande lager kan köpas från 1.10 efter kampanjens slut och är tillgängligt utan kvantitetsbegränsning.

Kommentarer är stängda.