Vår Aero X Club Shop är nu online!

Som utlovat är vår Aero X Club Shop nu online. Nuvarande kampanjer som Turbo koppar (Edition 2021) finns i butiken och kan beställas i framtiden. Detta underlättar arbetet för bloggteamet, eftersom ett antal processer nu är automatiserade. Och för Aero X Club -medlemmarna finns det ännu roligare och extra material för deras Saab -passion.

Aero X Club Shop

Vi arbetar för närvarande med betaversionen av butiken och testar den. De första beställningarna har redan behandlats framgångsrikt, Shoppa gick online väldigt tyst på helgen. Ett litet lager med klistermärken från tidigare kampanjer är redan tillgängligt, och det finns alltid artiklar som mestadels är begränsade och endast tillgängliga här.

I början begränsar vi vår frakt till endast ett fåtal länder. Vi levererar till Tyskland, Schweiz och Österrike. Schweiz kommer att förbli det enda landet utanför EU på lång sikt, andra EU-länder som Sverige och Italien kommer att ansluta sig under de närmaste veckorna.

Ett speciellt sortiment

Butiken kommer att följa en speciell filosofi. Det kommer inte att ha ett omfattande grundutbud och det kommer endast att vara tillgängligt för medlemmar i Aero X Club. Du kan bara köpa specialprodukter kring vårt favoritämne, alltid begränsat i tid och mängd.

Ibland är det koppar som vi har gjort. Eller klistermärken som vi behåller traditionen med ett bra märke. Det kan också vara saker från före 2011 som vi ”gräver upp” någonstans som är gamla bestånd och som naturligtvis bara är tillgängliga i begränsad omfattning. Vi har för närvarande en liten kontingent av Saab bordsflaggor i sortimentet, som tillverkades mellan 2005 och 2008.

Det finns många idéer för de kommande månaderna, det kommer stunder av överraskning och spontanitet.

Det kommer alltid att vara spännande.

Saab-ANA-klistermärke

Nästa går de nya Saab-ANA Klistermärken online. De är en nyinspelning baserad på en historisk modell, en hyllning till en del av Saabs historia. Vi kommer att presentera den slutliga produkten senast på fredag, och den kan beställas online från helgen.

Sedan i slutet av månaden, som meddelat, kommer turbokopparna (Edition 2021). de Shoppa måste sedan passera sitt elddop senast.