Saab Turbo Cups (Edition 2021)

Saab utan turbo är möjlig. Men det behöver inte vara det. Det är dags att hylla den lysande Saab Turbo -tanken. Med våra Saab Turbo -koppar (Edition 2021) tar vi med oss ​​den modiga idén om förr till vårt skrivbord och till frukost. För - hur kunde vårt morgonkaffe smaka bättre än från en exklusiv turbokopp?

Saab Turbo Cups Edition 2021
Saab Turbo Cups Edition 2021

Efter espressokopparna bad många läsare om en kaffekopp - i stil med espressokoppar, om du vill. Vi träffar den förra, men inte den senare. Turbokopparna är lite djärvare, även om formen förblir strikt skandinavisk. De kombinerar två material och är inte lika traditionella som espressokopparna. Vilket inte betyder att det inte kan finnas några stora kaffekoppar i framtiden som passar perfekt till Saab -espressokopparna ...

Kudden med däckprofilen ger mycket grepp
Kudden med däckprofilen ger mycket grepp

Saab Turbo Cups (Edition 2021)

Naturligtvis ville vi inte erbjuda vilken mugg som helst. Inget man kan köpa någonstans. Vår Saab Turbo -mugg står på en fast kudde i form av ett däckmönster. Det ger dig grepp och grepp och passar perfekt med vårt ämne. Däckbanan är avtagbar. Koppen tappar sedan greppet, men inte sin stabilitet.

Den legendariska (och filigran) Saab Turbo -logotypen (utförligt) graverades i koppen för hand. En logotyp som kommer att vara för evigt, som alla tvättar i diskmaskinen inte kan skada. Färgkontrasten i svart och vitt symboliserar turbofördröjningen som de tidiga turbomotorerna hade. En modig, oskyldig familjebil (vit) blev en vild sportbil (svart) efter en stund av eftertanke.

Så mycket för Saab marketing lyrics på bloggen.

Kudden är avtagbar - koppen är stabil även utan den
Kudden är avtagbar - koppen är stabil även utan den

Hållbar och hög kvalitet

Under produktionen tittade vi mycket noga på var något producerades. Hållbarhet och klimatneutrala åtgärder är viktiga för oss, eftersom det här handlar om vår hobby och därmed om nöje. Något som inte får gå på bekostnad av vår miljö. Den tillverkades i EU med en tysk partner, resultatet är av hög kvalitet och passar till vårt favoritmärke från Sverige.

Den legendariska Turbo -bokstaven i Saab 99 har graverats
Den legendariska Turbo -bokstaven i Saab 99 har graverats

Upplagan är begränsad, liksom med våra tidigare kampanjer. Vi hade producerat 250 stycken, turbokopparna kan beställas exklusivt för medlemmar i vår Aero X Club och innehavare av det gamla Turbo Plus -abonnemanget. Förbeställningar är möjliga från början av september, leveransen börjar i mitten av månaden.

16 tankar om “Saab Turbo Cups (Edition 2021)"

 • blank

  Kopparna är riktigt coola ...

  Eftersom pusslet var löst fortsätter jag dock att pussla ...
  Var det avsiktligt eller en slump att dessa är perfekta för seglare? Var det avsiktligt eller en slump att AERO -prenumerationen som behörighet också ger en hänvisning till ett ganska coolt namn på en segelbåt?

  Jag såg en gång tre (!) "Carpe Diem" i en hamn. Fruktansvärd …

  Hur cool skulle en segelyacht som heter "AERO" vara som har lika många halkfria TURBO-koppar i Schapp som kojer? Det skulle vara den perfekta segelbåten för mig...

 • blank

  Jag skulle vilja ha 6 koppar ... Är det möjligt att boka någonstans?

  • blank

   Tålamod! Tiden har kommit i september!

 • blank

  Mycket geniala koppar - men hur tar jag mig igenom väntetiden till september?

  • blank

   Med SAAB espressokoppar ...

 • blank

  Super, perfekt! Stor förväntan …….

 • blank

  Det är synd att detta bara är möjligt med flygabonnemang!

  • blank

   Uppgradera helt enkelt din befintliga prenumeration!

 • blank

  Bra idé, ädelt genomförande. Lysande.
  Ser fram emot datumet i september ...

  • blank

   På grund av förväntan 🙂

   Nej det är det inte. Vi / jag kör för närvarande med 120% i verkliga livet (förutom Saab -världen), tyvärr fungerar inte allt där. Det kommer att se bättre ut i september. Vänligen ha tålamod och förståelse.

 • blank

  Jag är också väldigt upphetsad! En trevlig kombination som du presenterar med koppen. Jag är glad över hur du lyckas distribuera så mycket Saab Spirit dagligen. Tack så mycket för detta!

 • blank

  Så fantastiskt, jag är imponerad!

 • blank

  Coola koppar för varma drycker….

 • blank

  Bra ide ! Stor kopp!

 • blank

  Wow!! Jag är i chock! Genial implementering, optik av mycket hög kvalitet. Stor förväntan !!

Kommentarer är stängda.