6 tankar om “Saab spel för nybörjare och avancerade"

 • blank

  Kära herre eller fru, jag skulle vara mycket tacksam om du kan skriva till mig var jag kan få dessa klistermärken?
  Med vänlig hälsning

 • blank

  Utsökt! Att spela Saab väcker barnet i mannen, det förstår jag helt. Fortsätt så 😉

 • blank

  Jag vill inte ens kommentera.
  Jag skriver för mycket, för ofta, för snabbt.

  Men klistermärken ser jävligt bra ut och jag tycker också att den är subtil - säger någon som aldrig har haft en enda på en av sina Saabs i princip. Men det är riktigt, riktigt bra - så bra att det väcker önskningar hos mig.

  Jag var tvungen att skriva det trots allt. Speciellt eftersom "Tack så mycket för insatsen." Irriterar mig. Så avvisar du sökande till universitetsplatser, praktik eller jobb. Eller tappar anbudsgivare i anbud. Men du skriver inte sånt till en volontär ...

  Avvisningsfraser, hur perfekt som helst, fungerar inte alls här, tror jag ...

  Den som inte vill dra nytta av ett erbjudande på bloggen (espressokoppar, troll eller andra klistermärken) behöver inte beställa. Ingenting mot hänvisningen till originaliteten hos navkåpor eller logotyper på huvar och bakluckor. Det är en giltig åsikt och förståelig - särskilt eftersom Greif (Griffen Up!) Till och med sattes till musik och sjöng om, vid en kritisk tid ...

  Nej, det enda som stör mig är avvisningsfrasen för dekalen - varken uppskattande eller rättvis ...

  • blank

   Kära Volvaab-förare,
   Jag tror att du tar den "tomma frasen" helt fel.
   Den som läser mina kommentarer kommer att upptäcka att jag är ett stort fan av Toms erbjudanden för oss medlemmar. Jag ville bara säga tack igen för dina outtröttliga ansträngningar.
   Så ingalunda en "avvisningsfras".

   • blank

    Jag är ledsen att jag hoppade på den. Jag gillar bara inte den slitna frasen som går en fin linje.
    I samband med artig kritik (även om jag föredrar) kan den lätt ha smak av "bortkastad" ansträngning.

    Det är trevligt att det inte var meningen. Tack för klargörandet.

    PS Enligt bilderna är klistermärken bara ungefär lika stor som en knytnäve. Jag skulle inte lägga det så högt heller, utan snarare i den nedre tredjedelen
    ett bakrutan symmetriskt och centralt. Jag föreställer mig att resultatet blir mycket subtilt. Jag tycker att den historiska hänvisningen till goda dagar full av optimism och en optimism hos Saab är fantastisk.

    1
    2
 • blank

  Jag tror inte att jag skulle byta emblem. Jag gillar det original.
  Jag tycker att klistermärkena är bra, men jag föredrar en mycket subtil storlek.
  Tack för ansträngningen.

Kommentarer är stängda.