Nytt från PCX87 - Saab 900 Cabriolet 1986

Tillbehör rullar in för fans av den lilla skalan 1:87. Saab 900 Cabriolet från 1986 finns nu i välsorterade specialbutiker. Det fantastiska med det: Den öppna Saab finns i tre färger. Det är så du utformar modelljärnvägen eller utställningen lite mer färgstark och säkrare. Så det fungerar när det gäller Saab med miniatyrerna.

Saab 900 1:87 1986

Saab Cabriolet är ett av de fordon utan vars existens ljusen i Trollhättan skulle ha slocknat mycket tidigare. Genomfördes mot oro för ledningen lanserades 1986 i litet antal. Fortfarande med den gamla, branta fronten och 1986 med långa leveranstider. De tidiga exemplar, som mest såldes i Nordamerika, är nu eftertraktade samlarobjekt.

Undertecknet Brekina PCX87 erbjuder nu 900 Cabriolet i tre färger. Mörkröd, svart och silver finns. Silverminiatyren har en svart interiör, men de andra modellerna kommer till köpare i en beige färg. Små detaljer som legendariska Saab Turbo-bokstäver och kontrasterande blinkers gör att de små konvertiblerna vill gå.

En gul version i Monte Carlo-stil förbereds också på Brekina. Det kommer att ha olika fälgar och ännu mer detaljerad utrustning. Nyheterna i PCX87 finns på webben och i specialbutiker. Per modell måste du lägga något under 20,00 € på bordet, vissa leverantörer erbjuder 10% rabatt och mer.

Med bilder från PCX87

Schreibe einen Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med * markeras.