Idag är den sista möjligheten!

Ett spännande första halvår ligger bakom bloggprojektet. De Espressokoppar Kampanjen var en framgång och kampanjen för ”Min riktiga bil är en Saab” -klistermärkena, som nu avslutas. Idag är den sista chansen att få dessa klistermärken, i morgon är kampanjen över. Grunden för att ta emot Saab-klistermärket är en medlemskap i vårt Aero X Club.

Sista chansen att få våra klistermärken
Sista chansen att få våra klistermärken

Medan en kampanj slutar på några timmar, är nästa redan i startblocken. Igår fick vi prototyperna för framtida kampanjer. Vilket entusiasm för vårt team och som vi tyvärr inte kan visa ännu. Även om vi verkligen skulle vilja göra det! En detalj: som känt står prototyper för prototypens plural. Läsarna kommer säkert att märka att mer än bara en galen Saab-idé blir verklighet.

Naturligtvis kommer det också att finnas en ny dekalkampanj, som inte kommer att vara en infusion av en redan existerande kampanj. Dessutom kommer de berömda trollen att vara tillbaka i nästa kvartal. Efter att många upprepade gånger har bett om icke-transparenta Saab Troll-klistermärken har vi utgivit båda versionerna av klassikern på nytt. Med början av vår butik går trollen också online igen.

För vad är en Saab utan sitt troll?

Trollen kommer tillbaka!
Trollen kommer tillbaka!

En teaser kan redan ses idag. Frågan uppstår om och om igen, varför gör vi det här? Väldigt lätt. Eftersom vi tycker om det och för att vi bara genomför de projekt som vi verkligen gillar. Om läsarna ser det också så kommer båda sidor att vara glada.

Och det är det som i slutändan räknas i världens vackraste hobby.

2 tankar om “Idag är den sista möjligheten!"

  • blank

    Jag har fått mina klistermärken, tack så mycket! Eftersom jag returnerar min tysktillverkade företagsbil i slutet av juli har jag för närvarande ingen bil som matchar klistermärket! Jag är fortfarande glad över det. Kanske kommer min fru att gå med på att sätta klistermärket på sin framtida hästvagn: det blir en XC 90 från den första serien. Så det passar ganska bra.
    Jag är lika glad som ett litet barn över förhandsmeddelandet om ytterligare fantastiska kampanjer! Tack Tom och team - riktigt starkt! Jag är mycket tacksam för "vår blogg".

  • blank

    Jippie! Mina förfrågningar besvarades - äntligen kan jag sticka ett troll på utsidan! Min uppgradering kommer! Tack så mycket!

Kommentarer är stängda.