Min riktiga bil är en Saab - sista chans!

Tiden rinner ut och vår kampanj för andra kvartalet närmar sig sitt slut. Det finns fortfarande möjlighet att säkra våra "Min riktiga bil är en Saab" klistermärken. Kampanjen slutar den 30 juni och klistermärkena är historia. Alla färger kan fortfarande beställas och som alltid är klistermärkena gratis för medlemmar i Aero X Club.

Min riktiga bil ars Saab

Under de senaste veckorna har vi distribuerat klistermärkena med svensk flagga och den svenska slogan över hela Europa. Efterfrågan var hög och det fanns mer än bara en upplaga. Det är fantastiskt, för att flagga är exakt vad varumärket behöver. För dem som inte har gjort det ännu beställt eller fortfarande inte är medlem i Aero X Club, är nedräkningen på.

Efter att åtgärden är före åtgärden

En kompakt utsikter för tredje kvartalet: juli blir lite lugnare. Jag använder den korta pausen för att äntligen få igång butikssystemet och High Mileage Club. Det blir spännande i augusti och september. Uppföljningskampanjen till “Min riktiga bil är en Saab” går online och är väldigt svensk igen.

Och det finns uppföljningen av vår Saab espressokoppar. De klassiska kopparna var en stor framgång, en hyllning till varumärket. Vi lämnar de traditionella vägarna i september och blir moderna och modiga. Uppföljningsåtgärden kombinerar två olika material på ett sätt som man knappast skulle förvänta sig. Hon blir extremt bilälskande.

Utgåvan av nästa kampanj kommer återigen att vara strikt begränsad. Den är gjord exklusivt för medlemmar i Aero X-klubbar Producerad klimatneutralt i Europa och inte på något sätt sämre än espressokoppens marknadsföring.

En teaser som är bred och svart kommer snart att finnas här. Nyfiken, upphetsad?

3 tankar om “Min riktiga bil är en Saab - sista chans!"

  • blank

    Kan du beställa utan prenumeration?

  • blank

    Just beställt igår! Jag ser verkligen fram emot ytterligare kampanjer! Låter väldigt, väldigt bra.

Kommentarer är stängda.