Saab-mötena kommer igen - rapportera!

Något liknande normalitet återvänder långsamt till Saab-kosmos. De första mötena och sammankomsterna äger rum igen, scenen vaknar försiktigt till nytt liv. Vi gillar det och vi vill göra vår del för den nya starten. Vi vågar ännu inte publicera en tidskalender. Att planera flera månader i förväg verkar fortfarande väldigt vågat. Så Mark kom på något annat.

Saab möte

Den traditionella Saab-möteskalendern, med stamgäster, möten och resor i tysktalande länder, kommer troligen att komma tillbaka 2022. När omständigheterna är lite mer stabila och seriös planering är möjlig. I den nuvarande situationen vill vi vara flexibla, också för att mötena ofta äger rum spontant och bara en kort tid i förväg.

Möten är en viktig del av Saabs kultur. För att vara ärlig saknade vi alla! Det avslappnade utbytet med likasinnade människor, något som främst handlar om svenska kulturella tillgångar, var plötsligt inte längre möjligt. De stora Saab-händelserna blev offer för pandemin, datum skjöts upp eller avbröts utan ersättning.

Ett framträdande offer är IntSaab i Finland, som inte kommer att äga rum.

Saab-möte vänligen rapportera!

Det är viktigt att vi flaggar Saabs flagga igen och att vi gör det främst utanför Facebook och forumet. Schemaläggningen här är fritt tillgänglig, vi skulle vilja skicka livstecknet som många Saab-fans har väntat i flera månader. Huruvida vi har något att rapportera beror helt på arrangörerna av evenemangen. Bloggen ger bara plattformen.

Vi kommer att publicera de aktuella Saab-datumen en gång i veckan, det är på torsdagskvällen. På detta sätt får vi ett mycket uppdaterat schema före helgen och kan också inkludera spontana, små evenemang. Vi tycker att det är en bra idé.

Det här är en början, ett första steg tillbaka mot gamla tider. Administrationen av utnämningarna tas återigen över av Mark, som ser fram emot "bloggarbete" och aktivt deltagande efter det påtvingade uppehållet orsakat av Corona.

Ange Saab-möte:

Kommer inte att publiceras
Kommer inte att publiceras
Stammtisch, möte, utgång eller annat
Till exempel: Stammtisch München

5 tankar om “Saab-mötena kommer igen - rapportera!"

 • blank

  Är modig att ta den onda 9-7x NON-SAAB-SUV-GM-DEVIL som en bidragande bild, tack för det! 🙂

  • blank

   Min äldsta föreslår sporadiskt men regelbundet att jag ska köpa en. Han är helt intresserad av den amerikanska Saab.

  • blank

   Med nöje! Nu borde fansamhället ha slutat fred med 9-7x. Jag hoppas 😉

 • blank

  Tack till Mark - bra nyheter ...
  Var noga med att meddela vårt nästa Saab-möte 🙂

  SAAB hälsningar från Thomas - idag från Trier

  PS: Har aldrig sett så många CABRIO'S som här (över alla märken)

  • blank

   En bra idé.

   PS vi flyttade till Ammerland för en tid sedan och vi ser några Saab-fordon här om och om igen (tack och lov), men vi har inte hittat ett möte eller något liknande än. Finns det en kontakt här trots allt?

Kommentarer är stängda.