Kia EV6 och den coola pilotens cockpit

Koreanska bilar får mig inte att vilja ha någonting. Faktiskt. Jag ägde aldrig en, jag skulle inte köpa en. Aldrig. Den är huggen i granit. Sedan kom Kia med det Stinger. Fan, vad en trevlig heck tänkte jag på mig själv. Om någon korsar min väg ser jag efter dem. Den enda koreanska där jag har haft något så här. Nu gör de det igen på Kia. De tar med sig EV6. Elektrisk och jävla snygg.

Lätt lackering - den fristående pilotens cockpit är särskilt lätt att se
Lätt lackering - den fristående pilotens cockpit är särskilt lätt att se

Ja, jag vill läsa mer...

blank

 


Detta inlägg är exklusivt för våra prenumeranter.

Är du prenumerant eller medlem i Aero X Club?

Logga För att läsa hela artikeln.


Har du inte en SaabBlog-prenumeration än?

Men du vill ha en daglig dos av Saab och vill läsa hela artikeln?

Vill du abonnent eller en medlem i Aero X Club och stödja SaabBlog-projektet!

Du får full tillgång till allt innehåll och kampanjer och blir medlem i Saabs värld.


 

Kommentarer är stängda.