Kia EV6 och den coola pilotens cockpit

Koreanska bilar får mig inte att vilja ha någonting. Faktiskt. Jag ägde aldrig en, jag skulle inte köpa en. Aldrig. Den är huggen i granit. Sedan kom Kia med det Stinger. Fan, vad en trevlig heck tänkte jag på mig själv. Om någon korsar min väg ser jag efter dem. Den enda koreanska där jag har haft något så här. Nu gör de det igen på Kia. De tar med sig EV6. Elektrisk och jävla snygg.

Lätt lackering - den fristående pilotens cockpit är särskilt lätt att se
Lätt lackering - den fristående pilotens cockpit är särskilt lätt att se

Jag vill läsa detta på ...

 


Detta inlägg är exklusivt för våra prenumeranter.

Du har inte en Saabblog-prenumeration ännu, känner dig som en daglig dos av Saab och vill läsa hela artikeln?

Hjälp oss sedan att hålla Saabs ande levande!

Det gör du också abonnent eller en medlem i Aero X Club och stödja Saabs bloggprojekt!

Du får full tillgång till allt innehåll och kampanjer och blir medlem i Saabs värld.

Är du redan abonnent eller klubbmedlem? Logga Att läsa vidare.

Kommentarer är stängda.