Min riktiga bil ares Saab 2.0 - nu online

Vår kampanj för andra kvartalet 2021 är online! Min riktika bil är en Saab visar sina färger! Mer färgstarka och iögonfallande än någonsin i fräscha färger. Och vi presenterar varumärket under svensk flagga. Eftersom Saab är en viktig del av svensk bilkultur, även om minnet hotar att blekna så långsamt. Vi gör något åt ​​det. Eftersom det bara måste vara.

Min riktiga bil ars Saab
Min riktiga bil ars Saab

Faktum är att situationen har förändrats dramatiskt de senaste åren. De finns fortfarande, de människor som bara flyttar Saab och bara en Saab. Du kan enkelt identifiera dem genom det faktum att i det sällsynta fallet bara en Saab bor i carporten eller garaget. Det saknas ofta plats. Om och om igen kommer en annan bil med den magiska griffen på motorhuven. Och vem kunde motstå det?

För majoriteten är dock situationen annorlunda: En Saab, eller två, som en hobby. För den avslappnade tiden i livet när solen skiner och temperaturen är behaglig. Saab som njutning, avkoppling och för att du unnar dig det. Varje dag kör du annorlunda. Med en Volvo eller Audi eller vad som helst. I allt högre grad också rent elektriskt. Den ena eller den andra har en Tesla precis utanför dörren. Inte bara sedan igår, men han gillar fortfarande sin Saab.

I den här positionen kommer klistermärkena vid rätt tidpunkt. Ett tecken på att du gillar din Saab passar på varje bil. Oavsett om det är en hybrid, en elbil eller en modern förbränningsmotor. Oavsett, för klistermärkena med sina ljusa färger är alltid lite iögonfallande, humoristiska och mycket speciella 10 år efter Saab Automobile ABs bortgång. Texten valdes medvetet på Saabs modersmål. Vi klarade framgångsrikt frestelsen att översätta den till tyska eller engelska. Svenska, det gör saker mystiska och pussel.

Åtminstone om du inte är insider. Och det gäller sannolikt 99,99% av befolkningen.

Så hur får du magiska klistermärken? Min riktiga bil är en Saab (2.0) är tillgänglig för alla medlemmar i Aero X Club och för Turbo Plus-prenumerationsinnehavare. Kostnadsfritt och två klistermärken finns tillgängliga för varje medlem. En för din egen tredjepartsprodukt, en att ge bort eller att behålla. Men du gillar det.

Kan beställas omedelbart nätet. Bäst av allt, de är gratis! Frakt startar den 15.05.2021 maj 30.06.2021, kampanjen slutar senast den XNUMX juni XNUMX. Eller tidigare, om vårt utbud är slut.

6 tankar om “Min riktiga bil ares Saab 2.0 - nu online"

 • blank

  Tack Tom.
  Bara: TACK
  Hälsning André

 • blank

  Blev väldigt trevlig. Det enda som saknas nu är rätt bil. Vid någon tidpunkt kommer jag troligen behöva en andra bil trots allt.

 • blank

  Bra, bra idé, jag ser redan fram emot det.
  Följer min engelska, bilden följer.
  Tack Tom!

 • blank

  Jag ser verkligen fram emot klistermärkena och att vara "där" igen ... 😉

 • blank

  Alltid nya idéer, en Saab-dröm! Klistermärkena har blivit peppiga och svala, än en gång sparas min dag 🙂

 • blank

  Helt enkelt bra! ! !

  En gång körde jag bakom ett tredjepartsmärke och hela bakrutan var full av Saab-klistermärken. I mitten den runda logotypen med griffin, tillräckligt stor för en bilhandlare ...

  Jag var lika glad som en honungskakahäst, men den här klistermärken här och idag skulle ha haft samma effekt på mig. Och så mycket mer subtil och så snygg ...

  Det är helt enkelt perfekt i ord och bilder.

Kommentarer är stängda.