Vi satsar mycket på - Saabs flagga blir färgstark

Utan en liten teaser kan jag inte släppa in läsarna i helgen. Våra "Min riktika bil är en Saab" klistermärken 2.0 är under produktion. Vi trycker på och som utlovat kommer klistermärkena att finnas i många färger. Med svenska flaggan förstås som ett tecken på sympati och solidaritet med Saabs nordiska hemland. Vårt tryckeri levererar nu en första bild från produktionen.

Min riktika bil ares Saab 2.0
Min riktika bil ares Saab 2.0

Att visa Saab-flaggan blir färgstark

Version 2.0 av “Min riktika bil är en Saab” är vår kampanj för Aero X Club under 2:a kvartalet 2021. Jag lovade en liten överraskning varje kvartal. Till skillnad från de Saabblog-klistermärken som fortsätter att följa med oss ​​och som kan beställas, är denna kampanj begränsad i tid.

För för kvartal 3 har vi något helt annat igen.

Klistermärkena kan beställas online den kommande veckan. Kostnadsfritt, eftersom godsaker ingår i bidraget Aero X Club Medlemmar och Turbo Plus-abonnenter betalar för att finansiera projektet. Med säkerhetskopian av projektet håller du bloggen online, vi tycker om att skriva och alltid tänka på nya projekt. Och medlemmarna njuter av vad som kommer att tänka på. Förhoppningsvis.

Dekalerna "Min riktika bil är en Saab" finns i flera iögonfallande färger. De är lämpliga för tredjepartsfordon av alla slag och kan även ges bort till Saab-vänner. Att visa en liten Saab-flagga på det okonventionella, färgglada sättet, det kan aldrig vara fel. Eftersom världen verkligen skulle kunna använda ytterligare färg och vänliga idéer.

4 tankar om “Vi satsar mycket på - Saabs flagga blir färgstark"

 • blank

  I går kom DHL med de två espressokopparna som en överraskning. Mycket, mycket bra koppar. Bra jobbat Tom.

  Det är en helt ny känsla att läsa Saab-bloggen och njuta av en ristretto från den nya cupen.

  Jag ser fram emot limet och önskar dig och din familj en bra helg, Tom.

  Med varm hälsning från den levererade schweiziska Jura

  James

 • blank

  Förväntan!
  Jag önskar er alla en trevlig helg ...

 • blank

  Bra idé, jag ser fram emot klistermärkena!

  Om du tappar idéerna någonsin skulle jag ha en:

  Ett SAAB BLOG-fan / roligt album, alla skickar en bild av Saab och om du gillar en av dig själv. Helt utan tvång och precis som du vill.

  11
 • blank

  Efter en blandad vecka får denna handling ett leende i ansiktet. En trevlig teaser för helgen, jag är glad!

Kommentarer är stängda.