Begränsat och hållbart - våra Saab espressokoppar

Naturligtvis är du upphetsad när leveransen kommer, öppnar den första rutan, tar bort den första koppen och undersöker den noggrant. Var allt genomfört som planerat? Gillar jag det jag ser? Jag erkänner att jag är ganska kritisk. Om en detalj inte passar kan det göra mig olycklig i mer än ett ögonblick. Men när det gäller Saabs espressokoppar är allt bra. Vi är i det gröna.

Upplagan är begränsad till 250 stycken
Upplagan är begränsad till 250 stycken

Jag vill läsa detta på ...

 


Detta inlägg är exklusivt för våra prenumeranter.

Du har inte en Saabblog-prenumeration ännu, känner dig som en daglig dos av Saab och vill läsa hela artikeln?

Hjälp oss sedan att hålla Saabs ande levande!

Det gör du också abonnent eller en medlem i Aero X Club och stödja Saabs bloggprojekt!

Du får full tillgång till allt innehåll och kampanjer och blir medlem i Saabs värld.

Är du redan abonnent eller klubbmedlem? Logga Att läsa vidare.

Kommentarer är stängda.