Massor av gott humör - Saabs espressokoppar landade

Hjärtslag den här veckan kom när lastbilen med Saabs espressokoppar stod framför dörren. En hel europall full av Saabs porslin? Jag kände bokstavligen det genomträngande, skeptiska utseendet på min rygg. Han gjorde det verkligen ... En positiv Saab-infektion har biverkningar. Vissa lägger mycket svensk tenn framför huset, de andra espressokopparna på kontoret. I värsta fall äger båda rum samtidigt.

Saab espressokoppar
Saab espressokoppar

Bortsett från det var all skepsis borta när den packades upp. Alla inblandade var på gott humör, för de små espressokopparna blev riktigt bra. Gravyren, handgjorda i Mahlwerck-fabriken i Teplice, överträffar alla förväntningar! Kopparna är värdefulla, diskreta och naturligtvis tåliga. Riktigt coolt och typiskt för Göta Älv-märket och deras fordon.

Om Saab Automobile fortfarande fanns ... antar jag att de skulle ha varit väldigt nöjda med den här idén.

Omedelbara effekter

De omedelbara effekterna av Espresso Cup-operationen? Ett lager fullt med koppar, ett litet leende i ansiktet när espressomaskinen kör till driftstemperatur på morgonen och du kan se kopparna stå på kokplattan. Och naturligtvis espresso! Det smakar ännu bättre!

Långsiktiga effekter

De långsiktiga effekterna? Nästa åtgärd planeras. För andra halvan av 2021, men allt är helt annorlunda. Om den nuvarande kampanjens fokus ligger på Saab-traditionen kommer den kommande att bli vildare och modernare. Utlovat!

250 x gott humör för Aero X Club-medlemmar

Det finns 250 Saab espressokoppar inklusive fat. Så 250 gånger på gott humör, inte bara på morgonen. Inte hela antalet bitar säljs. Vissa koppar går till bloggpartner, andra finns i lager som reserv. Beställningar kan äntligen göras på måndag. Tack för ditt tålamod!

250 espressokoppar plus fat
250 espressokoppar plus fat

Saabs espressokopp, inklusive fatet, kostar 14,90 €. Vi diskuterar för närvarande några finesser, till exempel möjligheten att skicka till Schweiz. Vad vi verkligen inte kommer att göra är transporter utanför EU utanför Schweiz. Ansträngningen är för hög.

Beställningsblanketterna för ägare av det gamla Turbo Plus-prenumerationen och medlemmar i Aero X Club online. Mottagandet av beställningen räknas om fler koppar begärs än tillgängliga. Det kommer inte att reproduceras av espressokopparna med denna design. Erbjudandet är exklusivt garanterat.

6 tankar om “Massor av gott humör - Saabs espressokoppar landade"

 • blank

  Kopparna är fantastiska. Tjockt porslin så att espresson förblir fin och varm. Fantastiskt utförande, kärleksfullt ner i minsta detalj. Vilken tillgång till min samling. Och tack för den fantastiska kampanjen. Det är Saab Spirit!

  • blank

   Kära Jochen, jag är mycket nöjd. Mycket hjärta och själ och kärlek till varumärket går in i dessa projekt.

 • blank

  Väckarklocka inställd, sida inställd som startskärm i Safari, omladdningsfunktion redan "övad", 1Lösenord kontrollerat för bank- / åtkomstdata och en påminnelse inställd i Fantastical för att stänga av telefonen och klockan sent på söndag kväll, ... 😉 😉 😉 😉

 • blank

  Kopparna är fantastiska och jag ser fram emot att ha alla kopparna i garderoben igen ....

  Trevlig helg.

 • blank

  Jag tycker att det är oändligt bra.
  Vilken genial och unik action ...

 • blank

  Tills på måndag! 🙂

Kommentarer är stängda.