Evergrande Auto på Auto Shanghai 2021

Tiden kommer om några dagar. Auto Shanghai öppnar sina dörrar den 19 april - den stora Evergrande Auto-showen kan börja. Eftersom den förväntade prestationen verkligen borde vara bra. Förutom välkända fordon som Hengchi 1 till 6 förväntas innovationer. Inte bara en - nej. I stil med Evergrande trummar man med flera premiärer. Hengchi nummer 7 till 9 är redo att åka in i strålkastarnas ljus.

Hengchi 4 designades av Anders Warming
Hengchi 4 designades av Anders Warming

Ytterligare 3 premiärer från Evergrande Auto

Hengchi 1 till 6 föddes i augusti 2020 vorgestellt. Olika designare i världsklass designade de två sedanerna, MPV och de tre stadsjeeparna. Ytterligare tre premiärer följer. Hittills är mycket lite känt om Hengchi 7 till 9. Nummer 7 och 8 kommer att vara elektriska sedans, enligt olika presentationer. Nummer 9 är inställt på att vara en annan SUV.

Det finns också en annan modell i rörledningen som hålls hemlig. Dess form förblir gömd under en trasa i alla presentationer, det är svårt att bedöma vad som är dolt under. Allt från en sportig crossover med en lång motorhuv till en limousine.

Det mystiska fordonet ska ännu inte ses i Shanghai. Mittemot National Business Daily Evergrande bekräftade 9 fordon för Auto Shanghai 2021. Officiellt har Evergrande 14 Hengchi-fordon under utveckling samtidigt. Produktionen av de första bilarna är planerad att börja under fjärde kvartalet 4. Från första kvartalet 2021 förväntas Hengchi-elbilar säljas i stor skala på hemmamarknaden i Kina.

2 tankar om “Evergrande Auto på Auto Shanghai 2021"

  • blank

    Jag skulle vara glad om Mr. Warming implementerade sin SAAB-design för Europa, och den skulle monteras i Sverige.
    Innan det är det spännande att se hur Hengchi presterar i kollisionstestet och tekniskt. Eftersom den lokala pressen i Evergrande inte tar hänsyn till förblir bloggen det första informationsmediet.

  • blank

    Jag är nyfiken på vad som kommer att visas där. Förvänta dig att se detta på den här bloggen.
    Tack Tom.

Kommentarer är stängda.