Nya modeller för bloggprenumeration - Aero X Club är här

Ja, ibland lyssnar jag på vad läsarna vill ha. Efter de första upplevelserna anpassade jag prenumerationsmodellerna och förfrågningarna från e-post och kommentarer infördes. Generellt börjar vi nu med ett litet abonnemang som är giltigt i en månad. Hindret är därför extremt lågt. Beroende på ditt humör kan du sedan arbeta dig framåt - uppgradera och så vidare. Upp till Aero X Club.

Aero X Club

Linjär, Vector, Aero och så

Saabs utrustningslinjer började med Linear. Den absoluta grunden, men inte utan sin charm. Vector stod för den något sportigare modellen, Aero för den mycket snabba Saab. Aero X förblev den ouppnåbara drömmen för alla fans. Endast byggd en gång! Ikonen som parkerar i Saab Museum för alltid. Och sedan fanns Griffin-modellerna, som stod för speciell soliditet eller för den senaste utgåvan innan modellbytet.

Namnen på den nya bloggen är följaktligen Prenumerationer.

Linjär - början i 30 dagar

Vektor - bloggen i 90 dagar

Griffin - det nya namnet på det tidigare grundläggande erbjudandet - bloggåtkomst i 180 dagar

Aero - tidigare Turbo - är giltigt i 360 dagar

Aero X Club - tidigare Turbo Plus - erbjuder hela programmet i 360 dagar

Med den nya Aero X Club har jag samlat alla tjänster. Medlemskapet inkluderar tillgång till COC-arkivet, Saab-registreringsskylthållare, bloggklistermärken och Mileage Club. Vi betonar klubbidén. Kampanjer som Saabs espressokoppar och allt som kommer att visas regelbundet i framtiden är endast tillgängliga för klubbmedlemmar.

De tidigare prenumerationerna och deras längd påverkas inte. Turbo Plus -prenumerationer har full tillgång till Aero X Club. En uppgradering från en av de "gamla" prenumerationerna till en ny är inte automatiskt möjlig under terminen, men kan göras på Förfrågan kan göras manuellt.

Fördelen med den nya modellen är uppgraderingen mellan de enskilda erbjudandena, vilket automatiskt är möjligt via PayPal. Dessutom, från och med nu är inträde i Saabs bloggvärld med en prenumeration i en månad bara ett mycket lågt hinder att övervinna.

Nya betalningsmetoder

En kritikpunkt var att betalning endast är möjlig via PayPal eller manuell överföring. Vi arbetar med att kunna erbjuda flera betalningsmodeller; begäran till mjukvaruleverantören pågår. Om det besvaras jakande kan du boka en prenumeration online utan PayPal-konto inom en snar framtid.

Vad kommer härnäst?

Aero X Club utökas kontinuerligt. Nästa steg är ett butikssystem. Speciella samlarobjekt relaterade till Saab som inte finns någon annanstans erbjuds sedan, begränsade i tid och kvantitet. Eftersom de är slut på tryck eller för att det är en exklusiv produktion för bloggen.

Varför gör vi det här För att det är kul, för att Saab är speciellt och för att det är intressant att utveckla saker vidare. Det kommer inte att bli tråkigt de kommande veckorna, underhållning tillhandahålls!

12 tankar om “Nya modeller för bloggprenumeration - Aero X Club är här"

 • blank

  Moin Tom,

  så förutom det mer än bara geniala namnvalet, har du också fört mig mycket närmare min absoluta dröm. Förutom espressokopparna är det enda som saknas nu en original "SaabBlog Aero X" -klubbversion som är klar för godkännande och redo att köra.
  Jag skulle till och med flyta över moln 7 för det. Du kan vara säker på att du kan göra det. Eller?

  Inkluderar betalningsvillkoren även autogiro? Bara så att du inte glömmer att förnya din prenumeration i god tid. Annars skulle en automatisk påminnelse vara ett alternativ.

  Soliga hälsningar TomL

  1
  1
  • blank

   @TomL Det kommer att utgöra en påminnelse. Jag pratar fortfarande med mjukvaruleverantören - men det ser inte så bra ut.

 • blank

  vi har mer än ett 3 klassars samhälle ... tack

  2
  1
 • blank

  Hi Tom,
  Då är jag i Aero X Club nu. ! Och du visar att du är av ärlig natur. Många företag skulle ha justerat priset direkt. Dold och övervåningen, förstås.
  Jag ser fram emot extra.
  Planerar du att meddela detta via en klubbutskick ...?
  Hälsningar från det snöiga Oldenburg
  André

  • blank

   @ André Tack, ingen extra utskick - hittills. Allt om bloggen.

 • blank

  Klass! Som Vector- och Griffin-ryttare kommer jag fortfarande till en aero! 🙂 Omedelbart, helt automatiskt! Jag överväger dock på allvar att byta till Aero X. Kan det finnas ett litet, konfidentiellt tips om vilken typ av hemliga ytterligare godsaker du kan se fram emot eller vilken typ av godsaker de kan vara? Som en te- och kaffedrycker, men bara espresso i restaurangdrickaren, kan det definitivt påverka beslutet! 🙂

 • blank

  Moin Tom.
  Jag har först nu sett igenom inlägget att jag tyvärr har gjort min uppgradering (via banköverföring den 15.03 mars) helt fel.
  (Jag överförde endast 35, - €, för det var - det enda jag kunde hitta - någonstans i uppgraderingsinformationen).
  Men jag får inte den "högsta" prenumerationen på det sättet.

  Ska jag nu helt enkelt "överföra bevis" för resten?
  Eller vänta några dagar till tills du har justerat kontona och fått lite mer "fred"?

  • blank

   @ mac9-5 Vänta i fred. Jag har slut på tid den här veckan, jag hoppas kunna komma ikapp på helgen 😉 Tack!

 • blank

  Moin Tom,
  påskkläckeriet var värt det ... 😉
  Ytterligare tankar från användargruppen om prenumerationen beaktades och ändrades.
  Resultatet är perfekta namn för prenumerationerna. Saabiger fungerar inte.
  Ser fram emot SAAB 2021!
  VG från hedan ...

 • blank

  Bra idé och jag gillar verkligen klubbidén. Jag har ytterligare en fråga som inte har något att göra med prenumerationer. Var kan jag beställa dessa espressokoppar?! Jag väntade på en länk men missade den?!

 • blank

  Kära Tom,
  Så de nuvarande prenumerationerna behöver inte ändras nu? Förmodligen inte förrän nästa tillägg? Många hälsningar från Ruhrområdet!

  • blank

   Precis - prenumerationerna fortsätter att köras utan begränsningar. Beställda uppgraderingar av de "gamla" prenumerationerna kommer att skrivas in manuellt under de kommande dagarna.

Kommentarer är stängda.