IntSaab 2021 i Finland

Jag gillar optimism, ingen fråga om det. Du måste behålla det, särskilt i tider som dessa. Saab Club Finland leder vägen med en stor del. IntSaab 2021 kan äga rum i augusti i Himos. Planeringen är noggrann och tappar inte verkligheten ur sikte.

IntSaab 2021

Anmälan har varit öppen sedan 1 februari. Den är provisorisk och icke-bindande. Användare skapar ett konto på IntSaab 2021-sidan och sedan råder hoppet. Till friheten att resa, till en begränsning av infektioner i Europa och till ett effektivt vaccin i tillräckliga mängder.

Arrangörerna kommer att reagera om de allmänna villkoren tillåter. Det vore beklagligt om IntSaab måste avbrytas. Finland är värt en resa, när som helst på året, och särskilt från Tyskland finns det underbara vägar.

Tiden, det är förutsättningen, måste naturligtvis tas med. Sedan kan du köra genom Sverige mot Stockholm med färja översätt till Åbo på natten.

Åbo är charmigt och har mycket historia. Du ska inte bara köra igenom den, utan ta med tillräckligt med tid och utforska staden. Från Åbo fortsätter resan till Tammerfors, som jag bara minns som en industristad, och där min lokala kunskap slutar. Längre öster om detta ligger Himos, mötesplatsen för IntSaab 2021.

Mer information och tips om ett fantastiskt land och dess Saab-scen finns på bloggen som de finska Saabvännerna skriver med kärlek och engagemang. Programmet från 13 till 15 augusti med den oundvikliga men rekommendationsbara bastun som är typisk för landet är redan på plats, andra punkter som förturen fylls fortfarande med innehåll.

5 tankar om “IntSaab 2021 i Finland"

 • blank

  @ Hans S.
  Det bästa här i Belgien. Låt mig veta när du har fattat ett beslut. Mitt privata e-postmeddelande är känt av Tom. Det vore fantastiskt om vi kunde träffas igen.

 • blank

  Jag hoppas verkligen att det kommer att ske eftersom jag redan planerar.
  Men med färja dit och sedan tillbaka över land (utom Vasa-Umeå).
  ett stopp i Uusikaupunki nära Valmet planeras, liksom vid Maptun och naturligtvis Trollhättan. 6 dagar är planerade för returresan.
  Jag håller tummarna!!

 • blank

  @ Kochje, hej Eric, ja, jag känner till översättningen ... också! Går Belgien bra? Jag överväger också att gå till IntSaab, men jag fattar bara ett beslut med kort varsel.
  Hälsningar från södra Duitschland - :)
  Hans

 • blank

  Tyskland, Sverige (jävla översättningsprogram !!)

 • blank

  Jag tänker på det mycket seriöst. Jag har saknat den här IntSaab i ett år nu. Den sista var InsSaab i Holland. Och vägen från Belgien via Duitschland, Sverige till Finland måste vara väldigt vacker och spännande. Det är också möjligheten att träffa många vänner igen. Hoppas att resa utomlands igen i augusti.

Kommentarer är stängda.