Första titt - Saab 9-3 Aero Cabriolet från DNA

Drömmen om några Saab-vänner kommer att gå i uppfyllelse i år. DNA-samlarobjekt kommer att lansera en modell som efterlängtat. Saab 9-3 Aero Cabriolet, årsmodell 2005. Slutligen, för den öppna Saab är populär. Och schweizarna kan också förverkliga en eller två drömmar när det gäller att välja kroppsfärger.

Byggfas - Saab 9-3 Aero Cabriolet
Byggfas - Saab 9-3 Aero Cabriolet

Den öppna skandinaviska skönheten kommer faktiskt från Österrike och föddes i Magna i Graz. Ändå är 9-3 II Cabriolet grundligt svensk när det gäller sina talanger. Det är en av de bilarna som passar året runt.

Huven är välisolerad och robust, kallt och dåligt väder är inte ett problem. Med detta sagt kan 9-3 också köras öppet på vintern med nöje. Om du vågar och om du ignorerar de alltför försiktiga instruktionerna om att öppna den konvertibla toppen vid låga temperaturer.

DNA Collectibles ger den öppna Saab i 3 färger
DNA Collectibles ger den öppna Saab i 3 färger

Sätesuppvärmningen och ett kraftfullt, lättreglerbart värmesystem tar störst kyla och Saab är jättekul när den är öppen i snö och is. Typisk svensk bil.

Det är nu dags att ställa ett monument över denna bil i form av en miniatyr.

Saab 9-3 Aero Cabriolet i tre färger

Den schweiziska tillverkaren har en god skicklighet för nischen och ett hjärta för varumärket Saab. DNA Collectibles lanserar 9-3 Aero Cabriolet i tre kroppsfärger. Svart, rött och den ikoniska Lime Yellow är tillgängliga. Beslutet om färgerna togs av communityn, som ifrågasattes av tillverkaren.

Som vanligt är upplagan begränsad. Det kommer bara att finnas 320 modeller per färg över hela världen.

Upplagan kommer att vara begränsad till 320 stycken per färg
Upplagan kommer att vara begränsad till 320 stycken per färg

Det är inte mycket - du kan se den öppna Saabs popularitet i det globala samfundet. På DNA-webbplats Cabriolet är för närvarande inte listat och kan inte förbeställas. Det finns fortfarande inga bilder av miniatyren, som kommer i skala 1:18.

Men vi har de första bilderna från den komplexa byggfasen. De ger ett ungefärligt intryck och förkortar väntetiden något. Vi vet att förväntan också är något stort.

6 tankar om “Första titt - Saab 9-3 Aero Cabriolet från DNA"

 • blank

  aero50

  Ja, vi (bloggläsarna) är också glada att North Cape Tour 2019 med den vackra "Leimi" 😉 fortfarande var möjlig, eftersom vi kunde delta i den genom de fantastiska rapporterna och bilderna. Du kan se det igen nu - och börja drömma. Från dina egna konvertibla turer som har planerats länge, vilket förhoppningsvis kommer att bli möjligt igen snart.

  Det är fantastiskt att Leimi nu kommer att finnas som en exakt minikopia! Inte min, men jag kommer fortfarande att köpa två, i rött och ... ?? Låt oss se! 🙂

 • blank

  En "limi" * miniatyr kommer snart att gå med i min stora Lime Cabrio, Nordkapp Cabrio. Jag ser fram emot.

  * (för att uttalas på engelska, då låter det som leimi, smeknamnet på engelska i Östafrika!)

  Förresten, jag är glad att jag gjorde denna långa resa till Nordkapp 2019. Vid den tiden var Corona fortfarande väldigt, väldigt långt borta och du kunde fortfarande njuta av att resa bekymmersfritt. Och i en Saab-cabriolet är det känt att det är mycket roligare!

 • blank

  Ja, det är den vackra chili-röda! 🙂 (Endast denna röda kom till omröstning.) Så den exakta minisyster till den skönhet som Lizi har tagit under sin vinge.

  Jag är redan upphetsad över resultatet av historien, jag kommer inte att köpa den stora, men i alla fall den lilla röda skönheten! (Och kanske också den nya ägaren till den stora spanska systern .... ?? :-))

 • blank

  Och jag vill ha det (!): I blå, safirblå metallic (fusionsblå) med en blå topp, precis som min var. Jag tror att det skulle bli ännu bättre med inre ansiktslyftning från år 2007 och ännu bättre än ansiktslyftning från år 2008. Men det är också trevligt, väldigt trevligt! Den ädla nattliga blåmetallen skulle också vara ett alternativ. Men då skulle kvalen att bli ännu värre än vad den redan är. Den klassiska svarta (som min nuvarande?), Den kalkgula som få ville ha då, som nu ser så genial ut? Eller en vacker röd (vilken? Samma som den stora spanska systern Lizi skriver om) ?? Fråga efter fråga - helst alla tre!

 • blank

  VILL !!!!! 🙂 🙂 🙂

  5
  1

Kommentarer är stängda.