Saab 9000 och R900 racingkänsla

Saab tog en stor del av racingkänslan till återförsäljarnas showrooms 1995. Bra för varumärkets sportiga image och bra för kundernas stämning. Saab på vägen i 24-timmarsloppet vid Nürburgring, med Volker Stryzek vid ratten. En 9000, som inte var en arbetsbil, kom från Trollhättan som förstärkning. Anställda hade 9000 ...

Jag vill läsa detta på ...

Detta inlägg är exklusivt för våra prenumeranter. Du har inte en Saabblog-prenumeration än och vill läsa hela texten? Det gör du också abonnent eller rapport Kontakta din nuvarande prenumeration för att läsa vidare.

7 tankar om “Saab 9000 och R900 racingkänsla"

 • HÄFTIGT!
  Så trevligt att jag har båda vägkopiorna framför dörren och jag njuter av synen varje dag, kör ändå 😉

 • Gör att du mår bra! Cool Saab och bra musik!

 • @ Gammal svensk tror jag det. Det finns fortfarande några videor i arkivet. Påfyllning som måste digitaliseras är också lovat.

 • Det var fortfarande bilar som man kunde identifiera sig med. Kunden kände igen sin bil på tävlingsbanan. Tack för videon. Kommer det mer av det?!

 • 9-3I eller här 900 II Coupe är helt enkelt en upprörande bra bil! En fest för ögonen från alla vinklar och med rätt motorisering, jag säger bara Viggen, det är också extremt snabbt.

 • Lås upp mig! överförde 95 euro igår

 • Jag kunde gråta när jag tänker att vi aldrig skulle se något liknande igen. SAAB för alltid!
  Bortsett från det får bilderna mig att känna mig som på 80-talet när jag var i paddocken på DTM.
  Min styvfar var från racing och fortsatte att ha paddockbiljetter 🙂

Skriv en kommentar

Den här webbplatsen använder Akismet för att minska spam. Läs mer om hur din kommentardata behandlas.