Obegränsad Saab-passion - våra prenumerationserbjudanden

Tidsförändring efter cirka 10 år! Saabs passion fortsätter att läsas nästan varje dag. Men från och med nu, och det kommer att vara skillnaden, främst i prenumerationen. Och eftersom en förändring också erbjuder möjligheter, kom jag på något. Eftersom Saab-berättelserna är långt ifrån över.

Saab passion i prenumerationsmodellen

Om jag inte gillar något är det den primära tanken att bevara något. Jag ville aldrig bli administratör för gården och jag gillar det när du utvecklar saker. Saabblog-projektet har förändrats kontinuerligt de senaste åren. AI gjorde det flerspråkigt och därför mer internationellt, och filmarkivet lades till. Nu handlar det om att säkra budgeten för framtiden, som, om den lyckas, kan ligga till grund för mer Saab.

Av den anledningen finns det tre olika prenumerationsmodeller som jag introducerar idag. Naturligtvis fokuserade man på prisvärdhet. Den berömda € 3 per månad är riktmärket, och det är inte mycket. Det är det belopp som du lägger på disken för en biltidning eller annat medium.

Turbo-prenumeration

Full tillgång till allt redaktionellt innehåll är tillgängligt för 5,00 € per månad. Prenumerationen löper i 365 dagar och förlängs med ytterligare ett år om du inte säger upp den innan den går ut. Naturligtvis påminner prenumerationssystemet dig om den kommande förnyelsen innan den går ut.

Turbo Plus-prenumeration

Eftersom mycket mer är möjligt när det gäller Saab, finns det också Turbo Plus-prenumerationen. Det kostar 95,00 € för 365 dagar och inkluderar även tillgång till COC-arkivet och den kommande High Mileage Club.

Men det finns mer att komma! De planerade espressokopparna erbjuds endast Plus-abonnenter; andra saker som en Saab-årsbok, händelser efter Corona och mer är möjliga. Vilket förutsätter att intresset finns och att situationen utvecklas därefter.

Grundprenumeration

För de som inte vill förbinda sig på lång sikt finns det grundabonnemanget. 36 € för 180 dagar, tillgång till allt redaktionellt innehåll.

Bokar en Abonnemang är lätt möjligt via PayPal. För läsare som inte har ett PayPal-konto finns det möjlighet att betala via banköverföring. Det finns motsvarande instruktioner om hur man går vidare Här.

Projektet erbjuder medvetet inte dagliga eller veckovisa prenumerationer. Det administrativa arbetet bör ligga inom gränserna. Dessutom, även om bloggen tar steget till kommersialisering efter cirka tio år, är fokus fortfarande på det lilla Saab-samhället. Jag tror inte att det finns massor av dagläsare för en viss artikel.

Några fler vyer

Prenumerationsmodellen är ett test. Är bloggprojektet, som upptar en mycket liten nisch i nischen, marknadsförbart? Framtiden och huruvida det kommer att bestämmas av läsarna från och med idag.

Det handlar inte längre om demonstrationer av sympati, utan om nakna, kalla siffror. Men, och detta är viktigt, en stabil budget gör en bättre blogg. Det kan öppna möjligheter, få nya ämnen och mer läsning och Saab-kul. Det finns också möjlighet att bli av med vissa saker. Eftersom saken borde vara rättvis. Den som ger något ska få något utöver innehåll.

Om antalet prenumeranter utvecklas positivt kommer det inte att finnas mer reklam på dessa sidor förutom det minskande antalet Saab-annonsörer.

Bättre, mer avslappnad, annonsfri läsning i framtiden. Det är helt upp till läsaren.

Uppdatering: Trots perfekta testkörningar visade bloggen idag hur komplext systemet har blivit på tio år. En interaktion mellan brandväggen, betaltjänstleverantören och betalväggsprogrammet orsakade problem. Alla system ska nu fungera och de första prenumerationerna har redan bokats. Skicka ett kort meddelande om det finns några problem.

Tyvärr måste alla utestående betalningar på morgonen avbrytas av tekniska skäl. Jag ber berörda läsare att lägga upp dem igen.

Tack för ditt tålamod!

30 tankar om “Obegränsad Saab-passion - våra prenumerationserbjudanden"

 • blank

  Hej Tom, hur går det? Är prenumerationerna väl mottagna?

  • blank

   @Old Swede Bra fråga. Det utvecklas långsamt, jag litar inte på mig själv att göra en bedömning ännu.

 • blank

  När det gäller näsa / munmasker i bloggen / Saab-stil:
  Vad vill du?
  Jag sitter rätt vid källan och kan i princip få vad som helst implementerat.
  Finns det ett brett intresse för detta?
  Jag ber om en bedömning av detta. 🙂

  1
  2
 • blank

  @ Tom

  Kan det vara så att villkoren ännu inte är ordentligt samordnade med grundprenumerationen? Enligt min mening verkar den automatiska förnyelsen med ett år som nämns i punkt 6 inte vara korrekt för ett sexmånadersabonnemang.
  När det gäller ett grundabonnemang skulle sex månader eller 180 dagar vara mer meningsfulla för mig, men det fungerar naturligtvis för årsabonnemanget.

  • blank

   @StF har rätt. 6 månaders prenumeration lades till "senare". Granskas, tack för tipset.

 • blank

  Klargörande:

  Egentligen ville jag bara uttrycka i min första kommentar att jag tycker att Turbo-prenumerationen är förvånansvärt billig ...

  Dessutom representerar fyra abonnenter mer uppskattning än en (!) Ädel givare med samma belopp. Det verkade bara logiskt för mig. Tom tjänar ingenting på bloggen. Men det förtjänar mycket mer erkännande från många fler läsare. Ingen enskild donation - oavsett belopp - kan någonsin kompensera för det.

  Min kommentar var kanske vilseledande?

  4
  4
 • blank

  Så jag tycker att "Aero" -abonnemanget också är bra!
  Kunde du inte bara snabbt göra "plus" till "aero"?
  Det gör det smakligare på något sätt 😀

  • blank

   @Arkangel Ja, det är definitivt jättegott. Jag ska spara "aero" för något alldeles speciellt, vi vill förbli kapabla att utvecklas 😉

 • blank

  Så, Turbo + är komplett. Jag ser fram emot innehållet :-) Vilken information finns förresten på / om COC?

  • blank

   @Old Swede Trevligt! I morgon kommer det första inlägget exklusivt för prenumeranter. En kort video på fredagen. Mellan ett bidrag för allmänheten. De fina sakerna för Plus-prenumerationen är under förberedelse, men COC-arkivet har bara COC att erbjuda. Det finns också High Mileage Club.

 • blank

  Tack för informationen. Även om jag fortfarande är långt från 250.000 XNUMX kilometer valde jag Turbo Plus-prenumerationen. Stora artiklar och passionen för Saab måste stödjas.

 • blank

  Med Turbo Boost 🙂 och spänning in i det nya året! Prenumerationsbokning fungerar bra och prenumerationssystemet är rättvist och ger mycket utrymme. En bra och hälsosam start för er alla på nyåret!

 • blank

  Moin Tom,

  Jag hade föredragit att ha tagit AERO ... det visade sig bara vara ett Turbo Plus. Och ja, jag tar både espressokopparna och den röda 9-3 från bilden 😉
  Vad hände med nässkyddet som sömnadsavdelningen ville skapa då? Missade jag en uppdatering och missade något?

  BG TomL

 • blank

  Turbo Plus € kommer att instrueras i morgon. Gärna.
  I väntan på!
  Och espressokoppar kunde t.ex. B. placeras i "påskkorgen" ... .. 😉
  VG

 • blank

  Money, Money, Money

  Jag har inte siffrorna för den sista årsskiftet i mitt huvud nu, men om min känsla stämmer är en årlig prenumeration (med 5 € / månad) till och med under de överklaganden som tidigare har gjorts till potentiella givare eller max. på samma nivå? ? ?

  Hur det än är, på ett eller annat sätt (jag är helt säker på det) är årsabonnemanget under vad vissa givare frivilligt har tillhandahållit tidigare.

  Det handlar inte om pengar. Det handlar om en rättvisare fördelning av bördorna bland stödmottagarna och framför allt om mer uppskattning.

  Det kan inte bara representeras av €. Om jag var på Toms plats skulle jag mycket ha föredragit 4 prenumeranter för 60 € än en generös givare på 240 eller ännu mer euro ...

  Konceptet har händer och fötter. Jag skulle ändå tro att det skulle vara coolt om det fanns rabatter för studenter och / eller möjligheten för andra prenumeranter att marknadsföra dem. Det är precis vad de ädla givarna gjorde mer eller mindre direkt tidigare. Du kan till och med få det att sponsra direkt. Bara en tanke ...

  3
  8
 • blank

  Tack Tom,
  Tack nu, det fungerade.
  Hälsningar André T.

 • blank

  Så PayPal fungerar igen och jag har precis avslutat min prenumeration. Kunde ha kallats Aero istället för plus 🙂
  Jag har inget emot att annonsera så länge det har något att göra med Saab.

 • blank

  Jag bestämde mig också för att hålla mig till det och skaffa ett "Turbo" -abonnemang! Min tjej trillar fortfarande långt från hög körsträcka och pengarna är inte så lätta för tillfället.
  Lämna annonserna kvar, kanske inte de irriterande popup-fönstren, utan den andras annonser.
  Det passar och det är trevligt att se att varumärket också har verkstäder och återförsäljare
  stöds.

 • blank

  Moin
  Sedan uppdateringen kan jag inte längre hitta länkar till prenumerationerna.
  Hälsningar André T.

  • blank

   @ André T. De är fortfarande kvar Här, men visas inte om du redan är inloggad.

 • blank

  Har precis avslutat min prenumeration och jag ser fram emot nästa artiklar på bloggen 🙂
  Generellt sett är jag dock mycket glad att det kommer att finnas information i framtiden som kommer att hjälpa mig som (förhoppningsvis snart för första gången) ägare av en Saab att hitta rätt älskling.

 • blank

  Hi Tom,

  Jag är väldigt glad att du kommer att fortsätta. Jag prenumererar gärna på bloggen och ser som alltid fram emot nästa inlägg.

  Tack och teamet och du har en hälsosam 2021.

 • blank

  Jag vaklar fortfarande mellan Turbo och Turbo Plus och ber därför om lite mer information om High Milage Club.

  • blank

   @ Jürgen Här kan du hitta information om Klubb.

 • blank

  Intressant konstruktion och rättvisa priser! Hur långt sträcker sig COC-arkivet faktiskt till de nyare modellerna? Om jag minns rätt är de senaste modellerna inte med, eller hur? På grund av detta och för att jag tyvärr inte ser någon chans att bli accepterad i High Mileage Club inom en snar framtid skulle jag förmodligen välja turbomodellen zunächst först.

  Vilka fördelar erbjuder High Mileage Club? Men filmer och liknande ingår också i turbomodellen? Hänvisar Turbo till de nuvarande godsakerna i Turbo Plus-modellen, så att du fortfarande kan överväga att byta senare? Och kan du byta från Turbo till Turbo Plus under året?

  Fråga efter fråga - ledsen! 🙁

  6
  1
  • blank

   @Ebasli COC-arkivet ingår i 2004. High Mileage Club är intressant för fordon med hög körsträcka, Turbo Plus erbjuder de fina små sakerna som planeras.
   En uppgradering kan komma. I början och med vetskap om möjliga problem och problem, hade jag medvetet allt enkelt. Ett beslut som var rätt. Alla andra beslut fattas när systemet har visat stabilitet under en viss tidsperiod.

 • blank

  Betalningen verkar inte gå ännu. Försök i morgon. Vad ger High Milage Club?

  Jag tror att det i princip skulle vara bättre utan att reklam dyker upp.

  I princip borde någon inrätta en klassisk division som "SAAB", alla inblandade företag ska ta ledningen och alla företag deltar i reklam i tidningar, leverera fordon för tester, rapporter om fordonen så att andra artiklar om SAAB också genereras alla tjänar på stigande priser och ökad efterfrågan. Bara en tanke!

  • blank

   @Joe Paypal verkar ha problem just nu. Tack för ditt tålamod.

 • blank

  Vilken fantastisk bild! Jag skulle (vill) köpa den omedelbart. Kan vara en av de sällsynta 9-3II-föreställningarna med 252 hk och 350 nm. Jag hade en gång en bra bil!

  @ Tom, jag försökte betala två gånger för en prenumeration via Paypal. Båda gångerna får du meddelandet Systemfel, försök igen. Jag väntar nu, jag behöver inte vara den första som köper ett abonnemang 🙂

 • blank

  Bara en spontan tanke: reklam behöver inte vara dåligt i sig. Bra workshops, tjänsteleverantörer och reservdelsleverantörer efterfrågas alltid ... och om det finns färre abonnenter över tiden kan du behöva falla tillbaka på dem. I det avseendet säger min tarmkänsla att jag ska låta annonseringen fortsätta ...

  12

Kommentarer är stängda.