Saab Community Ride Upper Austria den 30 augusti 2020

Inbjudan till läsarna till vår Saab Community Ride Upper Austria den 30 augusti 2020. Vi ser fram emot ett aktivt deltagande från gemenskapen. Och sedan börjar det: Vår utgångspunkt är EUROSPAR, Eichenstraße 2 4614 Marchtrenk. Starttiden: 30 augusti 2020, från 10:XNUMX

Saab Community Ride Upper AustriaEvenemanget är inte organiserat av mig, jag delar det bara med alla som inte är på Facebook.

SAAB Community Ride tar oss från Marchtrenk via Eferding längs Donau, som vi kommer att korsa i Niederranna.

Vi fortsätter sedan till parkeringen vid naturparken i Altenfelden där vi tar en kort paus. Efter en cigarett (för rökare bland oss) fortsätter vi via St. Martin im Mühlkreis till Landshaag, Aschach och Eferding tillbaka till vår startpunkt i Marchtrenk till Café Cup & Cino där vi förväntas.

Jag valde rutten så att det finns något för alla typer av förare och alla fordon.

Text och bild: Ken-Daniel