Förväntan och väntetid. Saab 9-5 NG Aero från DNA.

Det finns miniatyrer, man ser särskilt fram emot deras utseende. Saab 9-5 NG Aero från DNA Collectibles är verkligen en av dem. Limousinen var länge väntat, nu kommer förhandsmeddelandet och möjligheten att förbeställa. Du måste ha tålamod. Även jul som leveransdatum faller platt. Januari 2021 anges.

DNA ger en miniatyr av Saab 9-5 NG
DNA ger en miniatyr av Saab 9-5 NG

Förväntan är tänkt att vara något trevligt.

Kommer den långa väntan att vara värd det? De första bilderna har publicerats, så ta en närmare titt. Jag är inte neutral i det här fallet. Jag körde en Arctic White 9-5 NG i ett par år, av goda skäl. Den sista stora Saab är baserad på utformningen av Aero X. Vissa element, som avsiktligt synlig separation av "pilotens cockpit" med svarta färgeffekter, kommer till sin rätt med denna färgnyans.

Saab är en designerbit - liksom miniatyren. Arctic White passar honom bra, liksom de fantastiska turbinfälgarna. Det stora panoramataket visar den optimala utrustningsvarianten, detaljerna i aero-utrustningen är snyggt gjorda. Aeronivån väcker vanligtvis stor lust bland fansen. Antagligen samma med miniatyren som med originalet. Eftersom det finns fler 9-5 ombyggda till Aero på gatorna än vad som ursprungligen lämnade fabriken.

Vänta några månader.

Eftersom leverans tillkännages endast för januari 2021. Men det kan vara värt det. Som nyligen med Saab 9-4x modellerna bestäms av DNA-samlarobjekt bättre och bättre. Det är trevligt att mognaden inte behöver betalas för extra.

Förpackningen, som var mycket detaljerad i de första modellerna, minskade något i omfattning. Uppackning är nu mindre spektakulär, men det skyddar miljön. Eftersom innehållet fortfarande är korrekt, har blivit ännu bättre finns det inga problem. Även för att företaget kunde sänka sina priser något.

Spara förbeställningar för Saab 9-5 NG Aero.

Cirka € 150,00 som ett vanligt pris är acceptabelt. 10% skulle vara i besparingar om du kommer dit tidigt beställt. Saab kommer sedan till samlaren i dimension 1:18, som alltid den är gjord av harts. Varje miniatyr är numrerad, utgåvan reduceras till 320 stycken över hela världen.

Vad kommer efter 9-5 NG? En liten titt in i framtiden. En Saab 9-5 OG Aero sportdräkt finns på listan. Inte mindre attraktivt än efterträdaren. Samlare kan redan skapa lite utrymme i sina utställningar.

Bilder: DNA-samlarföremål (7/7)

4 tankar om “Förväntan och väntetid. Saab 9-5 NG Aero från DNA."

 • blank

  @ Capri 73,

  tack för dina obligatoriska tummen. Jag har inget emot det längre och den här gången är det uppfriskande odödligt ...

  Det som stör mig är att med kommentarer från mig som berömmer ett läsarbidrag, en artikel eller en Saab, så är du helt odifferentierad och följer samma mönster.

  Intrycket kan uppstå att du inte tycker att Saab är tematiserad (det finns en hel del nu) eller bidraget från bloggteamet eller läsaren (också en hel del) värdig beröm ...

  Du vill förmodligen inte ha sagt det alls?

  Så igen min begäran om att vi kunde ignorera varandra fridfullt här. I Saabs namn, av fred och lycka. Tack på förhand.

  3
  1
 • blank

  Ja, jag är också förvånad! Bara kärleken på detaljer som redan finns i designen. Och sedan måste hela saken implementeras och produceras i så hög kvalitet (i Hong Kong eller var var det samma?) Och också övervakas igen för att säkerställa kvaliteten.

 • blank

  billigt

  Jag är alltid förvånad när en ny modell presenteras här om att det pris som krävs borde betala sig trots de strikt begränsade kraven för DNA.

  Nu vet jag inte om ämnet, men när jag tittar på en vardaglig 1: 1 plastdel från Orio för en Saab och dess komplexitet (= 0), så handlar DNA-priset och de otroligt detaljerade modellerna om faktorer bättre ...

  4
  2
 • blank

  Tack för det fantastiska tipset - jag frestas på allvar! 🙂 Även om vitt inte alls är min kopp te för bilfärger, tycker jag faktiskt att ljusa färger är bäst på 9-5 NG eftersom flygplanets cockpitdesign är så iögonfallande!

  Kommer det (snälla snälla) ytterligare 9-3 III Griffin? 🙂 Det var trots allt det sista, och enligt många, det mest framgångsrika, evolutionära stadiet i 9-3. Bäst som cabriolet! Vad sägs om Independence Cabriolet? Naturligtvis då med numret i baksidans fönster ... 🙂

  Happy Saab till alla Saab fans! 🙂

Kommentarer är stängda.