Förväntan och väntetid. Saab 9-5 NG Aero från DNA.

Det finns miniatyrer, man ser särskilt fram emot deras utseende. Saab 9-5 NG Aero från DNA Collectibles är verkligen en av dem. Limousinen var länge väntat, nu kommer förhandsmeddelandet och möjligheten att förbeställa. Du måste ha tålamod. Även jul som leveransdatum faller platt. Januari 2021 anges.

DNA ger en miniatyr av Saab 9-5 NG
DNA ger en miniatyr av Saab 9-5 NG

Förväntan är tänkt att vara något trevligt.

Kommer den långa väntan att vara värd det? De första bilderna publiceras, så titta närmare. Jag är inte neutral i det här fallet. Jag körde en 9-5 NG i Arctic White i några år, av goda skäl. Den sista stora Saab är baserad på designen av Aero X. Vissa element, till exempel medvetet synlig kontrast av "pilotens cockpit" med svarta färgeffekter, kommer till sin egen med denna färg.

Saab är en designerbit - så är miniatyren. Arctic White ser bra ut på honom, liksom de fantastiska turbinfälgarna. Det stora panoramataket visar den optimala utrustningsvarianten, detaljerna om flygutrustningen är snyggt gjort. Flygnivån utlöser vanligtvis en stor önskan bland fansen. Förmodligen samma sak med miniatyren som med originalet. Eftersom det är mer 9-5s konverterade till Aero på gatorna än ursprungligen lämnade fabriken.

Vänta några månader.

Eftersom leverans tillkännages endast för januari 2021. Men det kan vara värt det. Som nyligen med Saab 9-4x modellerna bestäms av DNA-samlarobjekt bättre och bättre. Det är trevligt att mognaden inte behöver betalas för extra.

Förpackningen, som var mycket detaljerad i de första modellerna, minskade något i omfattning. Uppackning är nu mindre spektakulär, men det skyddar miljön. Eftersom innehållet fortfarande är korrekt, har blivit ännu bättre finns det inga problem. Även för att företaget kunde sänka sina priser något.

Spara förbeställningar för Saab 9-5 NG Aero.

Cirka € 150,00 som ett vanligt pris är acceptabelt. 10% skulle vara i besparingar om du kommer dit tidigt beställt. Saab kommer sedan till samlaren i dimension 1:18, som alltid den är gjord av harts. Varje miniatyr är numrerad, utgåvan reduceras till 320 stycken över hela världen.

Vad kommer efter 9-5 NG? En liten titt in i framtiden. En Saab 9-5 OG Aero sportdräkt finns på listan. Inte mindre attraktivt än efterträdaren. Samlare kan redan skapa lite utrymme i sina utställningar.

Bilder: DNA-samlarföremål (7/7)

4 tankar om "Förväntan och väntetid. Saab 9-5 NG Aero från DNA."

 • @ Capri 73,

  Tack för dina obligatoriska tummar. Jag har inget emot det längre och den här gången är det uppfriskande omöjligt att ...

  Det som stör mig är att med kommentarer från mig som berömmer ett läsarbidrag, en artikel eller en Saab, så är du helt odifferentierad och följer samma mönster.

  Det kan ge intrycket att du inte hittar ämnet för Saab (det finns en hel del) eller bidrag från bloggteamet eller läsaren (också en hel del) som är värda att berömma ...

  Du vill förmodligen inte ha sagt det alls?

  Så igen min begäran om att vi kunde ignorera varandra fridfullt här. I Saabs namn, av fred och lycka. Tack på förhand.

  2
  1
 • Ja, jag är också förvånad! Bara kärleken på detaljer som redan finns i designen. Och sedan måste hela saken implementeras och produceras i så hög kvalitet (i Hong Kong eller var var det samma?) Och också övervakas igen för att säkerställa kvaliteten.

 • billigt

  Jag är alltid förvånad när en ny modell presenteras här om att det pris som krävs borde betala sig trots de strikt begränsade kraven för DNA.

  Nu känner jag inte till ämnet, men när jag tittar på en profan 1: 1 plastdel från Orio för en Saab och dess komplexitet (= 0), är pris-prestanda-förhållandet för DNA och de otroligt detaljerade modellerna av faktorer bättre ...

  4
  2
 • Tack för det fantastiska tipset - jag är allvarligt frestad! 🙂 Även om vitt inte är mitt fall för bilfärger alls, är det bästa sättet att hitta ljusa färger på 9-5 NG eftersom flygplanets cockpitdesign är så slående!

  Kommer det att finnas en 9-3 III Griffin igen? 🙂 Det var det sista, och enligt många, det mest framgångsrika, evolutionssteget på 9-3. Bäst som cabriolet! Vad sägs om Independence Cabriolet? Då naturligtvis med numret i baksidafönstret ... 🙂

  Happy Saab till alla Saab fans! 🙂

Skriv en kommentar

Den här webbplatsen använder Akismet för att minska spam. Läs mer om hur din kommentardata behandlas.