Minnen från Saab-festivalen 2010. Ett bildgalleri.

Det sista bidraget till min minnesresa genom Trollhättan. Festivalen var för tio år sedan, och världen och bilindustrin har förändrats sedan dess. Om du tittar tillbaka verkar det ha varit en del av en svunnen tid. Vi kan inte säga var vi ska vara om tio år. Kanske känner vissa läsare fortfarande Saab?

Saab 900-parade

Jag kanske också skriver om bilar någon annanstans. Jag kanske gör något helt annat.

Tiden är dyrbar, du måste vara försiktig.

Det du inte bör tappa synen är Trollhättan. Staden kan vara helt annorlunda 2030 än den var 2010 och 2020. Utöver minneturnén och dess känslor har jag inte tappat synen på framtiden de senaste dagarna. Det manifesterar sig imponerande i stål och betong och vi hoppar direkt från vår nostalgi-resa in i den nya eran på måndag.

Fram till dess har alla läsare som har följt med mig den här veckan en trevlig söndag och har kul med bilderna från Trollhättan, som 2010 inte alls var avsedda att publiceras och därför inte är perfekta.

4 tankar om “Minnen från Saab-festivalen 2010. Ett bildgalleri."

 • blank

  Galna SAAB-intryck!
  Det har "kalendermaterial" inuti ...
  Jag tycker att line-up i form av en kropp är extremt framgångsrik, även idag, eller särskilt idag!
  Regnet på semestern förväntade sig troligen elände ...
  Tack för doppet i söndagens känslighet! 🙂

 • blank

  Den branta schnauzern i början av 900-paraden är stor (PS).

  Med sina gråa blinkersignaler ser den svarta ut som om ett svartvitt foto av honom har monterats på bilden.

  Om du tittar noga kan du verkligen njuta av bildgalleriet idag. Det är fullt till randen med vackra saabs, detaljer och knäppa funktioner.

  5
  3
 • blank

  Ett stort nöje på söndagen,

  är dessa bilder. Men hur de var avsedda, det är trevligt att de publicerades här och idag.

  Jag kan aldrig få tillräckligt med det här ämnet.

  Tack blogg!

  6
  3
 • blank

  Festivalen 2010 var min första då. 9-3I (också den första) kom till mig nästan ett år tidigare från pensionärer och festivalen var det första tillfället att fördjupa mig i delar av paradiset: Vid den tiden var ANA fortfarande kvar och helt nya inredningar såldes på pallar. Min studentbudget gav mig bara en bakspoiler och en radiofjärrkontroll ...

Kommentarer är stängda.