Bloggabonnemang inaktiveras. Registrera dig nu för nyhetsbrevet!

Hej! Idag går de senaste nyheterna om det gamla bloggabonnemanget ut i världen. Vi stänger av vårt gamla system ikväll, databasen går offline. Det har varit med oss ​​sedan 2011 och har tjänat oss bra. Vi tackar alla läsare som har följt oss genom åren. Vissa abonnenter har varit med från företaget från början.

Nytt nyhetsbrevssystem på Saabblog

Det gamla går, det nya kommer. Vi introducerade det nya systemet förra veckan. Med det är det möjligt för första gången att definiera personliga intressen och bara få ett e-postmeddelande om innehållet passar perfekt. Det nya nyhetsbrevet, som kommer på två språk, klarade sitt första test med eld. Det har nästan inga problem med testkörningen under de senaste dagarna.

Inte registrerat för nyhetsbrevet ännu?

Registrering, och detta är viktigt, sker i två steg. Efter registrering kommer du att få ett första e-postmeddelande med en bekräftelselänk. Endast med den förnyade bekräftelsen, som lagstiftaren föreskriver, aktiverar du ditt nyhetsbrev. Det finns för närvarande cirka 100 poster i den nya databasen som fortfarande väntar på bekräftelse.

Men: utan bekräftelse förblir din brevlåda tom!

Kontrollera också skräppostmappen om bekräftelsen inte skulle visas. Vi är glada över att många läsare redan har bokat den nya tjänsten och kommer att gå med oss ​​under andra halvåret. Det finns mycket att upptäcka på Saabblog. Kort sagt, det förblir spännande!

Newsletter abonnieren

Lists*

Loading