Griffin eller Saab 18? Läsarna röstade!

Vår röst är över. Läsarna bestämde vad vi skulle beställa. Du hade valet mellan det traditionella Saab 18-flygplanet och griffin. Röstningen för den mystiska fågeln var mycket knappare än väntat. Så vi ändrar designen. Men vänner till den traditionella flygplanssymbolen behöver inte vara ledsna.

Våra Saab-registreringsskyltinnehavare. Vi ändrar designen.
Våra Saab-registreringsskyltinnehavare. Vi ändrar designen.

Den omdesignade enligt registreringsskyltar med "Gjord i Trollhättan av TrollsSlogan passar sömlöst in i designlinjen för de andra registreringsskyltinnehavarna. Den nya upplagan bör finnas tillgänglig om några dagar och kan sedan beställas via e-post. Saab 18, ett historiskt flygplan från 40-talet, försvinner inte helt från vår radar.

B18 eller griffin? Hur ska registreringsskyltinnehavaren se ut?

  • Griffin (54%, 157-röster)
  • B18 (46%, 132-röster)

Totala omröstare: 289

Laddar ... Laddar ...

Eftersom Saab 18 kommer igen, då som en begränsad upplaga. Efter sommaren, med en ny paroll. En Saab-reklamslogan från det lilla varumärkets rika förflutna från Västra Götaland. Lämplig för klassiska Saabs och för fans av flygtraditionen. Håll dig uppdaterad!

Man tänkte på “Griffin eller Saab 18? Läsarna röstade!"

  • Ett knappt resultat. Men majoriteten är för den stolta fågeln!

Kommentarer är stängda.