Definitivt avbruten. IntSaab 2020 i Danmark.

Det senaste stora internationella Saab-evenemanget i år har nu äntligen avbrutits. Arrangörerna har hoppats på en tur till slutet. Men 2020 kommer att bli ett år utan IntSaab. Mötet från 7 till 9 augusti i Vingstad, mellan Vejle och Billund, kommer inte att äga rum.

IntSaab 2020 avbruten

Det huvudsakliga skälet till annulleringen är den rättsliga situationen i Danmark. Det kommer inte att tillåta större händelser av detta slag före den 1 september 2010. En annan är situationen vid gränserna. Sverige, med sin speciella väg i Corona-krisen och den höga dödsnivån, har hittills i hög grad uteslutits från resor inom Europa.

Mot denna bakgrund återstod bara avbokningen. Redan betalda avgifter för IntSaab kommer att höras Arrangör återbetalas. På webbplatsen ber de danska klubbarna alla deltagare som inte har betalat med kreditkort att kontakta oss. De kommer att behöva bankinformationen för banköverföringen.

Vad återstår? Hoppet på en framtid efter pandemin och önskan att vara värd för en IntSaab i Danmark 2024.

Skriv en kommentar

Den här webbplatsen använder Akismet för att minska spam. Läs mer om hur din kommentardata behandlas.