Ulrika Hultgren Senior Director Företagskommunikation

Tillbaka i Trollhättan och i den tidigare Saab-fabriken. Ulrika Hultgren tillträder sin tjänst som chef för företagskommunikation vid NEVS. Hon är inte främling eftersom hon hade en liknande befattning i pressavdelningen fram till 2017. Din återkomst till Stallbacka efter cirka 3 år är en överraskning.

Ulrika Hultgren. Senior Director Företagskommunikation
Ulrika Hultgren. Senior Director Företagskommunikation

Mark och jag känner henne från besök i Trollhättan. För några år sedan ledde Ulrika Hultgren oss genom FoU-avdelningen på NEVS för en eftermiddag. Från avdelning till avdelning, en insiktsfull turné där företaget var mycket öppet. Alltid vid vår sida, tålmodig, säker och gästvänlig Ulrika Hultgren. Naturligtvis också lite som vårdnadshavare och försiktigt moderera om din samtalare verkade för öppen.

Din återkomst är ett intressant tecken som gör dig upphetsad om vad framtiden kan ge. Hultgren kommer att rapportera till COO Morgan Fransson. Fransson innehade olika befattningar i Saab Automobile AB. I fyra år var han produktionschef på Scania. I december 4 kom han tillbaka till Trollhättan. Han har varit medlem i NEVS: s styrelse sedan 2013 mars 1.

Bild: NEVS (1)

2 tankar om "Ulrika Hultgren Senior Director Företagskommunikation"

 • Bra! Bilindustrin sätter snabbt fler kvinnliga sinnen i ledarpositioner. Mycket goda nyheter från Sverige!

  2
  1
 • Artiklarnas "cykelhastighet" ökar per dag ... otroligt.
  Veckovis (!) Bloggen visar oss vilken hög information / underhållningsvärde den erbjuder. Och emotionell SAAB-ande ...
  En kvinna på ett viktigt golv kan bara vara bra!

  16

Skriv en kommentar

Den här webbplatsen använder Akismet för att minska spam. Läs mer om hur din kommentardata behandlas.