Läsarna har något att berätta. Bli gästförfattare!

En påverkan av koronakrisen? Mycket fler e-postmeddelanden i min brevlåda! Läsare i alla åldrar talar om sin kärlek till äldre bilar och varför de kör på ett svenskt fordon. Åter och igen kommer begäran "skriv något om det!" Jag tror att de bästa berättelserna berättas av läsarna själva!

Bli gästförfattare, skriv biltankar.
Bli gästförfattare, skriv biltankar.

Många, främst unga fans, förbättrar och individualiserar sin Saab. De äldre investerar pengar i värdeskydd och restaurering. Seminarierna är fulla oavsett vad Corona gör. På vissa platser är väntelistorna långa och det händer något förutom de stora berättelserna. 3D-skrivaren finns i små mängder, så många saker som andra Saab-fans brådskande behöver eller helt enkelt vill ha. Men vet inte att det finns.

Jag kan inte täcka det. Men läsarna kan.

Saabblog har alltid sett sig själv som en plattform som är öppen för många. Endast möjligheterna till aktiv interaktion har hittills varit begränsade. Vi ändrar det. Eftersom andra saker på bloggen kastar skuggor har det skett en stor teknisk uppdatering de senaste dagarna. För bloggare och läsare gör detta många alternativ enklare och modernare. Det första konkreta exemplet är alternativet att bli gästförfattare. Helt enkelt utan registrering och utan att bli vän med bloggprogramvaran.

Bli gästförfattare, dela tankar och förslag!

Som gästförfattare kan du nu enkelt beskriva dina berättelser, konverteringar, tankar och handlingar online. Bilder, snälla i god kvalitet, kan laddas upp till 6 stycken. Det bör alltid noteras att bildrättigheterna måste ligga hos författaren.

Vad publicerar vi? Det är uppenbart att politik måste hålla sig utanför. Allt som har att göra med svenska bilar, Sveriges land, verkstäder, fansen, reservdelar och galna idéer om fordonspassion är tillåtet. Hållbarhet kan också vara en spännande idé. Resor och evenemang är en fråga, särskilt för framtida, bättre tider.

Trots intensiva tester i förväg är projektet fortfarande i betafasen. Det fungerar också som ett test för två av följande projekt som kommer att gå online när vi har passerat betafasen. Fel kan inte uteslutas 100%; om det finns problem med inmatning, uppladdningar eller överföring, behöver vi en feedback.

Från och med nu kommer möjligheten att skriva om vad som rör dig som gästförfattare vara en permanent funktion på Saabblog. Jag ser fram emot ett livligt deltagande. De som delar sina biltankar med många håller Saab och svensk bilkultur vid liv.

Skriv ditt bidrag som gästförfattare:

Din e-postadress
Ditt telefonnummer för frågor
Rubriken på ditt inlägg
Inledande av ditt gästbidrag
Det finns mycket utrymme här. Skriv din text här.
Släpp din fil här eller klicka här för att ladda upp
Ladda bara upp bilder av god kvalitet. Du bekräftar att du är ägare till bilderna med överföringen.
Släpp din fil här eller klicka här för att ladda upp
Högst 5 ytterligare bilder för ditt bidrag
Släpp din fil här eller klicka här för att ladda upp
Släpp din fil här eller klicka här för att ladda upp
Släpp din fil här eller klicka här för att ladda upp
Släpp din fil här eller klicka här för att ladda upp
Utrymme för kommentarer och meddelanden till redaktörerna. Anteckningarna kommer inte att publiceras.
=

4 tankar om "Läsarna har något att berätta. Bli gästförfattare!"

  • Vi kommer att göra det. De närmaste dagarna kommer inbjudan till gästförfattare att hittas i en något förkortad form högst upp i navigationsfältet.

  • Ett bra initiativ, jag är väldigt glad över det! Jag är stolt över att se vad som kommer av det - och jag försöker hårt bidra med något.
    Skulle du vilja "fästa" blogginlägget någonstans mer permanent så att det inte glider tillbaka när nya inlägg dyker upp, men också nyare personer som kommer till bloggen eller inte längre tittade på inbjudan här högst upp eller på sidan? Det är min önskan och jag skulle finna det lämpligt G

  • SAAB = specialfolk köper (t) och kör specialbilar.
    Sedan finns det alltid speciella berättelser som kan ses från olika perspektiv. Aldrig tråkigt, ganska intressant och spännande!
    Varsågod! Dela gärna med dina egna erfarenheter! 🙂

  • Jag skulle verkligen vilja se fler gästförfattare. Det kan vara extremt spännande, eftersom alla upplever något annat med sin SAAB. Hinderet att skriva sänktes framgångsrikt idag, kanske den första gnistan för det ena eller det andra här på Saabblog?

Skriv en kommentar

Den här webbplatsen använder Akismet för att minska spam. Läs mer om hur din kommentardata behandlas.