Läsarna har något att berätta. Bli gästförfattare!

En effekt av coronakrisen? Mycket fler mejl i min brevlåda! Läsare i alla åldrar delar sin kärlek till äldre bilar och varför de kör ett svenskt fordon. Begäran kommer gång på gång ”skriv något om det!” Jag är av den åsikten att de bästa historierna berättas av läsarna själva!

Bli gästförfattare, skriv biltankar.
Bli gästförfattare, skriv biltankar.

Många, mest unga fans, förbättrar och anpassar din Saab. De äldre investerar pengar i värdebehållning och restaurering. Workshops är fulla, oavsett vad Corona gör. På vissa ställen är väntelistorna långa och det händer också något bredvid de stora berättelserna. Från 3D-skrivaren finns det många saker som andra Saab-fans behöver eller helt enkelt vill ha i mindre antal. Men vet inte att det finns.

Jag kan inte täcka det. Men läsarna kan.

Saabblog har alltid sett sig själv som en plattform som är öppen för många. Men möjligheterna till aktiv interaktion har hittills varit begränsade. Vi håller för närvarande på att ändra det. Eftersom andra saker kastar skuggor framåt på bloggen har det skett en stor uppdatering av tekniken de senaste dagarna. Detta gör många alternativ enklare och mer moderna för bloggare och läsare. Det första konkreta exemplet är möjligheten att bli gästförfattare. Helt enkelt utan registrering och utan att behöva vänja sig vid bloggprogramvaran.

Bli gästförfattare, dela tankar och förslag!

Som gästförfattare kan du nu enkelt beskriva dina berättelser, konverteringar, tankar och handlingar online. Bilder, snälla i god kvalitet, kan laddas upp till 6 stycken. Det bör alltid noteras att bildrättigheterna måste ligga hos författaren.

Vad publicerar vi? Det är uppenbart att politik måste hålla sig utanför. Allt som har att göra med svenska bilar, Sveriges land, verkstäder, fansen, reservdelar och galna idéer om fordonspassion är tillåtet. Hållbarhet kan också vara en spännande idé. Resor och evenemang är en fråga, särskilt för framtida, bättre tider.

Trots intensiva tester i förväg är projektet fortfarande i betafasen. Det fungerar också som ett test för två av följande projekt som kommer att gå online när vi har passerat betafasen. Fel kan inte uteslutas 100%; om det finns problem med inmatning, uppladdningar eller överföring, behöver vi en feedback.

Möjligheten att skriva som gästförfattare om vad som gör skillnad blir en permanent funktion på Saabblog från och med nu. Jag ser fram emot ett aktivt deltagande. De som delar sina biltankar med många människor håller Saab och den svenska bilkulturen vid liv.

Skriv ditt bidrag som gästförfattare:

Din e-postadress
Ditt telefonnummer för frågor
Rubriken på ditt inlägg
Inledande av ditt gästbidrag
Det finns mycket utrymme här. Skriv din text här.
Släpp din fil här eller klicka här för att ladda upp
Ladda bara upp bilder av god kvalitet. Du bekräftar att du är ägare till bilderna med överföringen.
Släpp din fil här eller klicka här för att ladda upp
Högst 5 ytterligare bilder för ditt bidrag
Släpp din fil här eller klicka här för att ladda upp
Släpp din fil här eller klicka här för att ladda upp
Släpp din fil här eller klicka här för att ladda upp
Släpp din fil här eller klicka här för att ladda upp
Utrymme för kommentarer och meddelanden till redaktörerna. Anteckningarna kommer inte att publiceras.
=

 

4 tankar om “Läsarna har något att berätta. Bli gästförfattare!"

 • blank

  Ett bra initiativ, jag är väldigt glad över det! Jag är glad att se vad som kommer att bli - och jag kommer att försöka bidra med något.
  Vill du "fästa" blogginlägget någonstans mer permanent, så att det inte glider bakåt när nyare inlägg dyker upp, men även nykomlingar till bloggen eller de som inte har tittat in på länge kan hitta inbjudan här ovan eller på sidan? Det är min önskan och jag tycker att det hela är lämpligt 🙂

  • blank

   Vi kommer att göra det. De närmaste dagarna kommer inbjudan till gästförfattare att hittas i en något förkortad form högst upp i navigationsfältet.

 • blank

  SAAB = specialfolk köper (t) och kör specialbilar.
  Sedan finns det alltid speciella berättelser som kan ses från olika perspektiv. Aldrig tråkigt, ganska intressant och spännande!
  Varsågod! Dela gärna med dina egna erfarenheter! 🙂

 • blank

  Jag skulle verkligen vilja se fler gästförfattare. Det kan vara extremt spännande, eftersom alla upplever något annat med sin SAAB. Hinderet att skriva sänktes framgångsrikt idag, kanske den första gnistan för det ena eller det andra här på Saabblog?

Kommentarer är stängda.