Var är tändlåset? Saab 9-7x kommersiell USA.

Var är det? Tändlåset. Det är vanligtvis till höger om rattstången. För specialbilar kvar också. Eller på mittkonsolen. Idag försvinner det långsamt och ger plats för oundvikliga startknappar. 2005 var problemet med tändlåsen fortfarande en riktig fråga. Speciellt för servicepersonalen på bättre hotell eller restauranger.

2006 Saab 9-7X, tändlåset sitter i mittkonsolen
2006 Saab 9-7X, tändlåset sitter i mittkonsolen

Saab lanserade 2005-9x 7. Vilket är i princip en Chevrolet trail blazer som du klädde på nytt. Lite mer kärleksfull än så 9-2xsom i sin tur är en ganska förklädd Subaru. Men som en svensk samuraj kan vara mycket roligt. Tyvärr har historien en viss tragedi. Eftersom 9-7x, som ett förment billigt sätt att utöka modellserien, förhindrade en mycket bättre SUV för Saab, som redan var utvecklad.

Saab = tändlås på mittkonsolen. Nästan alltid.

Den viktigaste marknaden för Chevrolet, med Saab-varumärket och tändningsomkopplaren på mittkonsolen, var Nordamerika. Endast några exemplar kom till Tyskland och ett litet antal Saab-avtalspartner deltog i distributionen. Saab 9-7x var ingen riktig framgång på någon sida av Atlanten. Även om hans egenskaper är obestridd, trots den förfinade interiören, har han bara möjligheten att köra en robust Chevrolet med en uppgraderad design.

I reklamen för amerikansk tv ger tändlåset det, ja, nyckelmomentet. Den förvånade kunden i Nordamerika har det bättre på mittkonsolen än på instrumentpanelen. Tyvärr finns reklamfilmen endast i vårt arkiv i amerikansk format, dimensioner verkar därför förvrängda, vilket är att undskyldas. Klippet var en del av kampanjen "State of Independence", som Saab inte bara annonserade 9-7x. 9-2x, som den nya 9-3, var en del av historien som berättade om en liten tillverkares oberoende tänkande.

Marknadsföring var för uppenbar, för 15 år sedan var oberoende liten. Saab hade bott på 9-2x och 9-7x, även om båda bilarna är respektabla och tycker om att köra. Bara, de var inte riktigt Saabs.

7 tankar också "Var är tändlåset? Saab 9-7x kommersiell USA."

 • För mig måste tändningsomkopplaren eller startknappen vara vid denna punkt, det får dig alltid att le när en främling vill starta bilen och först söker efter tändlåset

  Svara
 • Ja, det är där det hör hemma. Förresten, jag tror också brytare för fönsterregulatorer. Vad testaren klagade på när han jämförde den med Peugeot 605 (se video).

  Svara
 • Jag kan bara bekräfta båda mina ”förskrivares” kommentarer. Tändlåset i mitten är ett "måste ha" och detsamma är tryckknappen för fönsteröppnarna. Föraren och den främre passageraren kan hantera alla uttag och brytarna kan nås i valfri sittplats. Detta är inte fallet med min 9-3 Cabrio. Eftersom jag inte är en "jätteplats" och också sitter relativt upprätt och nära cockpiten, är brytarna i cabrioleten inte lätt tillgängliga för mig. Min fru känner på samma sätt när hon är ute med kabinen.

  Detta beskriver verkligen en rad från en SILLY-låt i ett nötskal.

  "Allt kommer att bli bättre, men ingenting blir riktigt bra !!!"

  Svara
 • Vänta ... vilket projekt har du gett upp för 9-7x? Var det inte 9-6x, som bara var en Subaru Tribeca ... eller var det något annat intressant? Och 9-7x skulle vara en riktig frestelse helt enkelt på grund av V8 från Corvette ...

  Svara
 • SAAB 9-7x har fler SAAB-kvaliteter än jag någonsin hade förväntat mig, särskilt då den hade allhjulsdrift, vilket annars inte fanns tillgängligt 2005. Sist men inte minst har han en stabil cell som också kan slänga 2 hästar över bilen i 100 km / h. V8 är ganska törstig, men det är mycket roligt att göra det! till och med 5,3i. För mig är han arbetshäst i SAAB-flottan.

  Svara

Skriv en kommentar

Den här webbplatsen använder Akismet för att minska spam. Läs mer om hur din kommentardata behandlas.