Avbokning för det 5: e Saab-mötet i Hamburg

Kära Saab-vänner! den Hamburg Saab-möte Tyvärr kommer den klassiska bensinstationen, som vi hade planerat för den 2 maj, att annulleras på dagen. Egentligen ett "lyxproblem" när du tänker på allt hälsa och ekonomiskt lidande som pandemin orsakar i världen.

Det 5: e Saab-mötet äger inte rum
Det 5: e Saab-mötet äger inte rum

Ändå är det synd att vi inte kan njuta av våra vackra Sverige-klassiker tillsammans som planerat. Vi hoppades till slutet att mötet kunde äga rum. Men annulleringen var slutligen oundviklig.

Naturligtvis försöker vi hitta ett alternativt datum tillsammans med Oldie-Tanke. Vi skulle naturligtvis kommunicera detta i god tid via bloggen.

På det sättet: håll dig frisk och vaken så att vi alla kan njuta av vår frihet så snart som möjligt.

Med varma hälsningar och full av optimism förblir hela organisationen av Saab Stammtisch Schleswig-Holstein / Hamburg

4 tankar om “Avbokning för det 5: e Saab-mötet i Hamburg"

 • blank

  Bielefeld ...? Aldrig hört talas om det.
  Men jag känner till stamgästbordet Schleswig-Holstein / Hamburg. Det finns verkligen 😉

  Hej Ebasli!
  Tack för ditt meddelande!
  Ja, det är verkligen synd att årets bensinstationsmöte inte kan äga rum som planerat. Ingen kan säga ännu hur situationen kommer att utvecklas. Det är därför svårt att hitta ett alternativt datum. Men vi arbetar med det.
  Beträffande våra stamgubbar: Naturligtvis är vi alltid glada att välkomna nya människor! Vi skulle gärna lägga till din e-postadress till vår e-postlista. På grund av situationen är dock schemaläggningen för närvarande också avbruten här. Vi var tvungna att avbryta den sista omgången på grund av Corona. Så snart en ny möte är tillgänglig kommer vi att tillkännage det här i avsnittet om möten. 🙂

 • blank

  Hej Olli, jag skulle också ha varit där för första gången i år-och som infödd i Hamburg var jag redan glad eller hoppades på att få träffa människor från det ”konspiratoriska” 😉 Stammtisch Hamburg-Schleswig-Holstein, som verkligen verkar finnas där. Om det är öppet för nya intresserade, skulle jag vilja delta ändå (i mer normala tider, när vi hamburgare också får passera den inre tyska gränsen till Schleswig-Holstein)-men tyvärr är Hamburger / SH-sammankomsten i Marks månatliga schemaöversikter dök ALDRIG upp här på bloggen. Och annars finns det inget uppdaterat och allmänt tillgängligt på Internet. Men till skillnad från Bielefeld verkar det naturligtvis verkligen finnas ... 😉 Hur kan du möjligen bli kontaktad?

 • blank

  Skulle ha varit glad att vara där för första gången i år, men naturligtvis rätt beslut.

 • blank

  Synd. Det året hade mötet för första gången satts på kalendern och antecknats. - Jag känner till bränsletanken ganska bra nu, men SAAB-densiteten har alltid varit för låg ...

  2
  1

Kommentarer är stängda.