Piloter ville 2020 - avbruten!

Det kunde ha varit det stora mötet för att markera det 10: e produktionsåret för den sista stora Saab. Förberedelserna pågick, restauranger bokades. Vägboken och designen för rallyplattor och klistermärken arbetades med. Men det är nu klart att det inte kommer att finnas något internationellt Saab-möte i Kiel i år. Piloter ville ha 2020 avbryts!

Piloter ville 2020 har avbrutits
Piloter ville 2020 har avbrutits

Beslutet fattades i fredags och alla inblandade var överens. I den nuvarande situationen skulle det vara oansvarigt att hålla förberedelserna igång. Den allmänna situationen och de rättsliga bestämmelserna är tydliga. Andra, mycket viktigare händelser i Kiel avbryts också i juni, vi går med här.

Det kommer inte att finnas något annat datum senare under året, även på medellång sikt är osäkerheterna för stora. Kanske kommer vi att träffa mötet 2021, kanske det kommer att avbrytas helt och kommer inte att vara tillbaka förrän 2022. Lagen från Saab centrum Kiel och bloggen beklagar flytten, vi såg fram emot mötet och de internationella fansen.

4 tankar om “Piloter ville 2020 - avbruten!"

 • En skam för deltagare och arrangörer och detta fantastiska evenemang.
  Men för närvarande rätt beslut.

 • blank

  Ett korrekt och ansvarsfullt beslut!

 • blank

  Synd !! Men helt rätt !!!!
  Jag skulle ha velat vara där för första gången i år .... där min 9-5 kör igen med en ny motor

 • blank

  Hej Tom, kära SAAB-team Lafrenz,

  Jag vet, det här steget är inte lätt för dig - och de efterlysta piloterna var alltid en absolut höjdpunkt !!!
  Ändå: Med tanke på den övergripande situationen har du fattat rätt beslut, respekterat och tack för din ansvarsfulla handling. Möjligheten kommer säkert att komma

  Vi kommer att hålla kontakten ... 🙂

  Saabige hälsningar från söder - alla förblir friska!
  max

Kommentarer är stängda.