1. Tyska Saab Club avbryter alla runda bord

I ett officiellt tillkännagivande avbröt den första tyska Saab-klubben alla stamgästerna som var organiserade i klubben. Avbeställningen gäller tills vidare och baseras på befintliga och framtida officiella krav. den Klubb påtar sig därmed sitt sociala ansvar och gör sitt bidrag i kampen mot viruset.

Den 1: a tyska Saab Club avbryter alla runda bord och evenemang
Den 1: a tyska Saab Club avbryter alla runda bord och evenemang

Avbokningen gäller även alla andra evenemang i vår kalender. Vi frågar också våra läsare igen. för att minimera sociala kontakter. Den ytterligare spridningen kan endast innehålla om virologernas rekommendationer följs. Se till att vi alla följer instruktionerna från Robert Koch Institute!

Saabs verkstäder förblir öppna. Hjälp i nödsituationer och leverans av reservdelar garanteras. Ingen behöver oroa sig för sin rörlighet. Vi rekommenderar dock att ringa verkstaden för att boka tid för att säkerställa korta väntetider för alla inblandade.

Oavsett detta gäller den enkla regeln: stanna hemma!