Saab Ice & Snow - vinterfotoet! Galleri (8)

Inlämningsdatum för årets fotokampanj är över. Idag publicerar vi de sista bilderna av en vinter som inte var det. I naturen är det redan grönt, våren närmar sig. Man kan bara vänta på vad som kommer att bli vinter 2021. Trots bristen på snö kom många Saab vinterfoton från hela världen till vårt team. Vi har aldrig varit så internationella förut och kvaliteten på bidragen är också glädjande.

De steniga bergen. Stefan är på väg med 900.
De steniga bergen. Stefan är på väg med 900.

Vad är nästa? Kampanjen körs också på Instagram och Twitter, data från är avgörande Instagram, De 10 mest populära bilderna flyttar därifrån till bloggen denna månad, där de slutliga vinnarna väljs av läsarna.

Vad kan du vinna?

Priserna för vår åtgärd är fastställda i år Skandix, Det finns fina svenska paket att vinna. Det finns lite snyggheter i dem som du gillar som Saab-och Sverige-fan. Nyckelringar, pennfodral, klistermärken och en liten, mysig älg. Vi berikar sedan paketet med ytterligare Saab- och bloggklistermärken. Vi skickar fem av de fina, små paketen vidare till de bäst placerade.

Skriv en kommentar

Den här webbplatsen använder Akismet för att minska spam. Läs mer om hur din kommentardata behandlas.