Saab Ice & Snow - vinterbilden! Bildgalleri (7)

Strax före inlämningsfristen betydde vädret bra saker med oss ​​igen. En låg drog genom Tyskland och förde inte bara snö till de låga bergsområdena. Den vita prakten varade vanligtvis bara några timmar, då var mellanrummet igen. För vissa läsare räckte detta för att spontant ta ett vinterfoto med Saab. Av denna anledning är dagens bildgalleri en rent tysk affär. För första gången under vår kampanj, med nästa publikation, reser vi igen internationellt.

Sauerland och Christophs klassiker fick också snö!
Sauerland och Christophs klassiker fick också snö!

Bilderna är därför en spridning över hela republiken. Med början i Hamburg med Turbo X från Götz fortsätter rutten söderut. 9-5 NG från Armin gör ett pitstopp i Brandenburg, det är på väg från Saab-verkstaden i Kiel tillbaka till Berlin. En annan TX parkeras helt snötäckt nära Wolfsburg, Berend hälsar från Hannover och hans 9-5 Aero. I Sauerland låter Christoph sin 57-åriga Saab 93 sniffa lite vinterluft. Taunus sjunker bokstavligen i snön medan situationen i Mainz förblir hanterbar. Vårt Saab-bildgalleri slutar i München nära Dejan, men tar först en kort resa till Middle Franconia.

En mycket trevlig ögonblicksbild av vinterens mycket korta början i Tyskland. Var det allt?

Våra läsare har definitivt inte sett allt om vinterfoton! Vi har fler fantastiska Ice & Snow-bilder i vår brevlåda, som vi kommer att publicera på bloggen och på de kommande dagarna Instagram och Twitter kommer att publicera. Skicka inte in fler bilder, slutdatumet var 29 februari! När alla bilder har publicerats utvärderar vi fotonens popularitet på Instagram. Det sista valet för den perfekta vinterbilden kommer sedan att äga rum här på bloggen. Det finns fantastiska priser också gewinnen!