Saab Ice & Snow - vinterfotoet! Sista chansen!

Nedräkningen är på! Inträde till vår internationella Saab Photo Contest slutar den 29 februari vid midnatt. Trots den nästan helt avbrutna vintern har kampanjen hittills varit en framgång. Bilderna kom internationellt. och eftersom det har snöat mycket i vissa delar av Europa de senaste dagarna har vi hopp om fler bilder av finalen. För förutom det roliga med kampanjen finns det också priser att vinna.

Saab Ice & Snow, vinterfotoet. Sista samtal!
Saab Ice & Snow, vinterfotoet. Sista samtal!

Här igen, som ett sista samtal, de uppdaterade villkoren för vår kampanj:

Per avsändare ett foto tillåtet, Så snälla, ingen översvämning av bilder, men ett bra foto, valt noggrant. Avsändaren försäkrar oss om att han har rättigheterna till fotot och godkänner den fria och obegränsade användningen på bloggen och på sociala medier.

Skicka dina Saab vinterfoton till: iceandsnow@saabblog.de

Vad kan du vinna?

Det var denna stora, mystiska Skandix Kartong! Företaget packade mig vänligt detta XXL-paket under mitt senaste besök i Saab. Utan stora ord, bara för att stödja de åtgärder vi nu vidtar. I den stora lådan finns det andra små paket i svensk stil. Det finns de små godisarna som du gillar. Nyckelringar, pennfodral, klistermärken och en liten, mysig älg. Vi berikar sedan paketet med ytterligare Saab- och bloggklistermärken.

Detta är roligt och väcker förhoppningsvis önskningar. Eftersom vi vidarebefordrar fem av de fina, lilla svenska-Saab-paketen till läsarna.

Hur man väljer!

Vi bestämmer inte vem som är en av vinnarna! Läsarna har ett val och vi har kommit fram till en enkel procedur. på Instagram, Twitter och bloggen körs till mars. Inlämningen är endast möjlig fram till 29 februari. Endast Instagram är avgörande för förvalet. De 10 mest populära bilderna flyttar därifrån till bloggen i mars, där de slutliga vinnarna väljs av läsarna.

För att alla Saab Ice & Snow-bilder ska ha identiska chanser kommer publiceringen på Instagram att ske vid en viss tidpunkt med alltid identiska hashtags. Detta garanterar maximal lika möjlighet för varje avsändare.

Vad återstår att göra?

Inlämningsdatum för Saab Ice & Snow-kampanjen slutar den 29 februari! Saab-entusiastiska läsare har bara en sak att göra: kolla foton, kanske det redan finns en bra bild på smarttelefonen. Annars hitta snö och is, kör Saab, ta perfekta foton och ha kul!

2 tankar också "Saab Ice & Snow - vinterfotoet! Sista chansen!"

 • Mycket snabbt ...

  Jag kunde skicka en sista bild med snödroppar innan de börjar blomstra igen vid 12 ° i skuggan och nästan 20 i solen ...

  Gula blommor och träd har länge dominerat i min trädgård, pil är fulla av kattungar. När allt kommer omkring är de också lika vita som snö.

  Det var min vinter 19/20 i Tyskland, som också var rik på Medelhavs örter.

  Det är också tankeväckande. Men hej, ju längre vegetationsfas, desto mer CO2-träd och växter tar upp. Och jag har redan sett minst 5 värdiga prisvinnare. Tävlingen har länge varit i rutan.

  Svara
 • Pingback:

Skriv en kommentar

Den här webbplatsen använder Akismet för att minska spam. Läs mer om hur din kommentardata behandlas.