Saab på Retro Classics Stuttgart 2020

Retro Classics öppnar sina dörrar om några dagar. Stuttgart Classic Show är den första stora showen om bilkultur i år och den ledande mässan i sydväst. Förra året lockade det 90.000 XNUMX besökare, som främst kom till Stuttgart från Tyskland, Frankrike och Schweiz. Saab visar flaggan igen, det lilla varumärket från Trollhättan är också representerat på Retro Classics.

Retro klassiker. Bilsäljningsutbyte i hall 6
Retro klassiker. Bilförsäljningsutbyte i hall 6. Bild: Retro Messen GmbH

Presentationen på klassiska mässor blir allt viktigare för varumärket. Fler och fler serier anländer till youngtimern eller i det klassiska segmentet. Att vara närvarande vid de stora showerna är ett sätt att hålla Saab-folk medvetna. Klubbar och möten ordnar detta med stort engagemang och är mycket framgångsrika med det. Presentationerna som äger rum två gånger om året i Essen har länge varit fasta datum. Stuttgart är inte på något sätt sämre.

Efter den framgångsrika starten 2019 kommer mässans utseende också att organiseras i år av medlemmarna i Saab Stammtisch Stuttgart-Alb. Det vanliga bordet som tillhör den första tyska Saab Club är också mycket aktivt. Gemensamma utflykter sker också med vänner till det andra svenska varumärket, och kulturevenemang avslutar erbjudandet.

Retro Classics öppnar sina dörrar den 27.02.2020 februari XNUMX. Biljetter är också nätet tillgängliga. Detta ger dig också 25% rabatt på inträde till de starkt rekommenderade klassiska museerna av Mercedes och Porsche. Saab kommer att hittas i år i sal 7, monter 7C23. Sista öppningsdagen för Stuttgart Klassisk show är 01.03.2020.

2 tankar om “Saab på Retro Classics Stuttgart 2020"

  • blank

    Alla som åker dit har kul

  • blank

    Bra, vi ses ...

Kommentarer är stängda.