Piloter ville ha 2020. Registreringen öppnades!

Tiden har kommit! För fjärde gången inbjuder familjen Lafrentz och Saab Blog dig att träffas i Kiel. Saab 4-9 NG- och 5-9x-piloter är välkomna. Det kommer att ske några förändringar under 4 jämfört med tidigare år. För att upprätthålla en bekant atmosfär kommer mötet att begränsas till 2020 fordon. Dessutom, om deltagarna är intresserade kan det finnas ett tidigare evenemang på torsdagskvällen.

Piloter ville 2020. Saab-mötet äger rum för fjärde gången i Kiel.
Piloter ville 2020. Saab-mötet äger rum för fjärde gången i Kiel.

Under de senaste åren har deltagare med en längre resa använt möjligheten att besöka Kiel före evenemanget. Kanske blir det samma år 2020, och vissa deltagare vill använda torsdagen för ett kvällsmöte i en liten grupp med andra Saab-fans? Om du är intresserad organiserar vi en kväll tillägnad Saab och kustregionens specialiteter. En reservation är möjlig under registrering.

Som tidigare år ville piloter att 2020 sträcker sig över två dagar och leder oss genom Kiel och den maritima omgivningen. Deltagandet för vänner till den sista stora Saab är gratis som alltid, och ett spännande program med flera specialfunktioner väntar gästerna. Vi säger redan tack till familjen LaFrentzdet gör mötet möjligt. Registreringen är öppen från idag!

Saabs bas i Kiel fungerar som vår hemflygplats och utgångspunkt. Eftersom platserna tyvärr är begränsade är antalet möjliga deltagare också begränsat till 35 fordon. Som tidigare år är överbokning möjlig. Deltagande kommer endast att bekräftas med ett e-postmeddelande från arrangören. Återförsäljaren skickar bekräftelser från och med den 02 mars 2020.

Program (provisoriskt) Piloter ville 2020 - Saab 9-5 NG & 9-4x möte i Kiel

05.06.2020

boarding Tid

12:00 middag: Incheckningsdisken i bilhandlare Lafrentz är öppen.

 • Kaffe, snacks och välkomstpaket väntar på Saab-piloten.

Saab middag

18:00: Avresa till middag tillsammans.

 • Njut av kvällen i en maritim miljö med likasinnade människor.

06.06.2020

Piloter Frukost

10:00: En liten, svensk frukost i bilhandlaren.

 • För deltagare som anländer på lördag har vi öppnat incheckningsdisken.

Pilot Flight

11:00: Vi börjar en rundtur i Kiel-området.

 • Saab och havet. En Saab-resa genom Kiel-området. Vi kör längs kusten enligt vägboken.

Pilots Coffee Break

Vårt Saab-flyg tar oss till kaffe och tårta.

 • Saab Talk och regionala delikatesser väntar på oss. Från ungefär 17:00: returflyg till basen, farväl från deltagarna.

Anmälan till piloter ville 2020:

3 tankar om “Piloter ville ha 2020. Registreringen öppnades!"

 • blank

  Många SAAB-hälsningar från söder och ha kul med mötet. Manfred

 • blank

  Så synd att det är sååå långt från Bodensjön till Kiel 🙂

Kommentarer är stängda.