Saab Ice & Snow - vinterfotoet! Galleri (4)

Ibland ger läsare små berättelser när de skickar in Saab Ice & Snow-bilder. Liksom Michal, som nådde 900 300.000 km-märket när han körde sin XNUMX II Cabriolet genom det vintra Spanien. Eller till och med små tips, som Benedictts. Han skriver om sitt Saab vinterfoto att han föddes i en Saab, så att säga.

Den här bilden av Matthias kommer från Ftan i Graubünden
Den här bilden av Matthias kommer från Ftan i Graubünden

Tyvärr lämnar han det på förslaget, så att det finns tillräckligt med material för spekulation och fantasi, inte bara bland bloggare, utan också bland våra läsare. Förresten, hans Saab har ett namn, inte ovanligt i samhället. Namnet Madeleine hänvisar till arvingen till tronaren, det kan knappast vara mer svensk.

Den här gången igen är vi på den internationella vägen. Ryssland, Ungern, Spanien, Nederländerna, Schweiz och Tyskland. Njut av den fjärde delen av vårt fotogalleri. Dessa och andra bilder finns också på Instagram och Twitter, Och det åtgärd fortsätt springa! Vi letar fortfarande efter DAS Saab vinterfoto fram till 29 februari!

En tanke också "Saab Ice & Snow - vinterfotoet! Galleri (4)"

  • Freud är glad.

    Jag läste “Saab, Ice & Wow” på omslagsbilden ...

    Och igen gillar jag särskilt färgkombinationen av röda och svartvita icke-färger. Ibland räcker en vattpinne, en bakljus räcker. Omslagsbilden är riktigt, riktigt charmig. Tack.

    Svara

Skriv en kommentar

Den här webbplatsen använder Akismet för att minska spam. Läs mer om hur din kommentardata behandlas.