IntSaab 2020-registrering och Saab Design Event

Ett tillägg till vår februari-kalender som påverkar tyska Saab-vänner. Samtidigt en anteckning om möjligheten att registrera sig för IntSaab 2020. Det stora internationella Saab-mötet kommer att äga rum i år med våra vänner i Danmark. Eftersom antalet deltagare är begränsat som alltid rekommenderar vi att du registrerar dig tidigt.

IntSaab 2012 i Belgien. I år i Danmark.
IntSaab 2012 i Belgien. I år i Danmark.

IntSaab-mötet äger rum i ett annat land varje år. 2020 från 7 till 9 augusti i södra Jylland, och om du vill kan du förlänga din Saab-tid i Danmark lite. 5 dagar innan IntSaab faktiskt börjar Pre-tours pågår i södra och norra delen av landet. En annan pre-tour under tysk regi diskuteras för närvarande på sociala medier. Jan och Justus planerar att delta i bloggen och kommer att rapportera om händelserna.

En bokning rekommenderas generellt, likasinnade människor från alla länder möts, och sympati för legenden från Trollhättan samlar dem. Deltagande kostar € 140,00 per person, barn upp till 12 år betalar hälften. Mer än 110 fordon är för närvarande registrerade, och detta är vägen till Ansökan.

En annan händelse som kommer att äga rum i Essen är mycket mer aktuell än Saabs sommarevenemang.

Saab designhändelse

Saab och bra design går hand i hand. Därför organiserar medlemmarna i Rhein-Ruhr-sektionen i den första tyska Saab-klubben ett gemensamt besök på utställningen "Enkelhet”I Red Dot Design Museum. Arrangörerna skickade information om evenemanget enligt följande:

plats: Red Dot Design Museum Essen, mötesplats vid huvudingången. Vi besöker utställningen på söndag 16 februari 2020 från 14.

Utställningen ”Enkelhet” handlar om principen om enkelhet i design. Med hjälp av historiska och aktuella designobjekt gör utställningen klart att enkelhet har många olika aspekter.

upptagande: 9 euro (minskat: 4 euro) Barn under 12 år: gratis inträde

Red Dot Design Museum Essen World Heritage Zollverein
Område A [axel XII], pannhus [A7]
Gelsenkirchener Strasse 181
45309 Essen

Efter att ha besökt museet kan du ta kaffe tillsammans i lokalerna till Zeche Zollverein. För att reservera borden, ange vem som också vill dricka kaffe här.

Registrera dig senast den 10.02.2020 februari XNUMX med antalet deltagare till Jens Birkholz (e-post till: jbinessen@online.de)

Telefon för kortvarig information dagen för evenemanget följer.

Anländer med bil:

Autobahn A42: avfart Gelsenkirchen-Heßler / Essen-Katernberg (riktning Essen-Katernberg)
Autobahn A40 / A52: Kommer från Duisburg / Düsseldorf: Avfart Essen-Frillendorf Süd (riktning E-Stoppenberg)

Kommer från Bochum / Dortmund: Avsluta Essen-Kray (riktning Gelsenkirchen-Rotthausen)
GPS: N 51.447328 E 7.011423

Följ de vita skyltarna med orden "Zollverein". Vi rekommenderar att du använder parkeringsplats A2, som är närmast museet. Parkering är gratis. Vid det sista evenemanget var det en liten fotografering med Saab-fordon på gruvplatsen. Arrangörerna skulle vara glada om det också var möjligt den här gången.

Skriv en kommentar

Den här webbplatsen använder Akismet för att minska spam. Läs mer om hur din kommentardata behandlas.