IntSaab 2020-registrering och Saab Design Event

Ett tillägg till februarikalendern som påverkar tyska Saab-vänner. Samtidigt en anteckning om möjligheten att registrera sig för IntSaab 2020. Det stora internationella Saab-mötet kommer att äga rum i år hos våra vänner i Danmark. Eftersom antalet deltagare är begränsat rekommenderar vi som alltid att du registrerar dig tidigt.

IntSaab 2012 i Belgien. I år i Danmark.
IntSaab 2012 i Belgien. I år i Danmark.

IntSaab-mötet äger rum varje år i ett annat land. 2020 från 7 till 9 augusti på södra Jylland, och om du gillar det kan du förlänga din Saab-tid i Danmark lite längre. Fem dagar före den faktiska starten av IntSaab börjar förturer i södra och norra delen av landet. En annan förtur under tysk ledning diskuteras för närvarande på sociala medier. Jan och Justus planerar att delta i bloggen och kommer att rapportera om vad som har hänt.

I princip rekommenderas bokning, likasinnade människor från alla länder möts, sympatien för legenden från Trollhättan för samman dem. Deltagande kostar 140,00 € per person, barn upp till 12 år betalar hälften. Mer än 110 fordon är för närvarande registrerade och du kan registrera dig här.

En annan händelse som kommer att äga rum i Essen är mycket mer aktuell än Saabs sommarevenemang.

Saab designhändelse

Saab och bra design går hand i hand. Av denna anledning anordnar också medlemmarna i Rhine-Ruhr-delen av den 1: a tyska Saab-klubben ett gemensamt besök på utställningen "Enkelhet" i Red Dot Design Museum. Uppgifterna om evenemanget skickades till oss av arrangörerna enligt följande:

plats: Red Dot Design Museum Essen, mötesplats vid huvudingången. Vi besöker utställningen på söndag 16 februari 2020 från 14.

Utställningen ”Enkelhet” handlar om principen om enkelhet i design. Med hjälp av historiska och aktuella designobjekt gör utställningen klart att enkelhet har många olika aspekter.

upptagande: 9 euro (minskat: 4 euro) Barn under 12 år: gratis inträde

Red Dot Design Museum Essen World Heritage Zollverein
Område A [axel XII], pannhus [A7]
Gelsenkirchener Strasse 181
45309 Essen

Efter att ha besökt museet kan du ta kaffe tillsammans i lokalerna till Zeche Zollverein. För att reservera borden, ange vem som också vill dricka kaffe här.

Registrera dig senast den 10.02.2020 februari XNUMX med antalet deltagare till Jens Birkholz (e-post till: jbinessen@online.de)

Telefon för kortvarig information dagen för evenemanget följer.

Anländer med bil:

Autobahn A42: avfart Gelsenkirchen-Heßler / Essen-Katernberg (riktning Essen-Katernberg)
Autobahn A40 / A52: Kommer från Duisburg / Düsseldorf: Avfart Essen-Frillendorf Süd (riktning E-Stoppenberg)

Kommer från Bochum / Dortmund: Avsluta Essen-Kray (riktning Gelsenkirchen-Rotthausen)
GPS: N 51.447328 E 7.011423

Följ de vita skyltarna med orden "Zollverein". Vi rekommenderar att du använder parkeringsplats A2, som är närmast museet. Parkering är gratis. Vid det sista evenemanget var det en liten fotografering med Saab-fordon på gruvplatsen. Arrangörerna skulle vara glada om det också var möjligt den här gången.