Saab Ice & Snow - vinterbilden! Bildgalleri (2)

Saab är varumärket från landet för snö och is. Du sa i reklam, och det finns något där. En bra värmare, sittvärmaren är en uppfinning från Trollhättan ändå. Framhjulsdrift var obligatoriskt, och fyrhjulsdrift var ett alternativ. En Saab är och var alltid välutrustad på vintern. Dags för nästa bildgalleri i vår vinterfotokampanj.

Arvidsjaur ligger i Lappland. Markus var där med 9-5 NG.
Arvidsjaur ligger i Lappland. Markus var där med 9-5 NG.

Njut av den andra delen av vårt fotogalleri. Dessa och andra bilder finns också på Instagram och Twitter, Och det åtgärd fortsätt springa! Vi letar fortfarande efter DAS Saab vinterfoto fram till 29 februari!

3 tankar om “Saab Ice & Snow - vinterbilden! Bildgalleri (2)"

 • blank

  Sittvärme uppfanns inte av Saab, utan av Buick. Det fanns redan 1948.

 • blank

  Återigen …

  lärt mig något och sett några fina bilder. Jag var inte ens medveten om att Saab hade uppfunnit sittvärme. Jag uppskattar dem verkligen ...

  På morgonen byter jag ibland till och med den (tomma) passagerarsätet till högsta nivå och öppnar fönstren lite. Jag föreställer mig att interiören värms upp snabbare, torkar bättre och att fönstren är fria från att dimma några hundra meter tidigare.

  Så snart syftet uppfylls, fönstren, speglarna och sätena är varma, torra och fria från is, stänger jag av alla elektriska konsumenter med undantag av ljus, tändning och ventilation.

  Hur som helst, jag kan i alla fall bekräfta att min Saab och den kalla årstiden harmoniserar riktigt bra ...

 • blank

  Trevligt att så många bilder kommer från så många platser, ansluter Saab. Och tack för de många bidrag som gjordes i januari, ett annat bidrag om Saab varje dag är verkligen anmärkningsvärt.

Kommentarer är stängda.