Saab Ice & Snow - vinterbilden! Bildgalleri (1)

Vintern är någonstans, men vi har de första vinterfotona för läsarna. Vår kampanj är mycket internationell och mycket europeisk. Bilder kommer inte bara från Tyskland, utan också från Österrike, Schweiz, Nederländerna, Polen, Tjeckien och våra vänner från Ryssland. De pratar alla ett språk: Saab. Detta förenar dem och ger oss hopp för framtiden.

Röd Saab i snön. Inlämning av Daniel från Tjeckien.
Röd Saab i snön. Inlämning av Daniel från Tjeckien.

Njut av den första delen av vårt fotogalleri. Dessa och andra bilder finns också på Instagram och Twitter, Och det åtgärd fortsätt springa! Vi letar fortfarande efter DAS Saab vinterfoto fram till 29 februari!

 

4 tankar om “Saab Ice & Snow - vinterbilden! Bildgalleri (1)"

 • blank

  Riktiga pärlor

  Svart, vitt och rött. Detta färgschema har bevisat sig gång på gång. Daniels underkastelse är jättebra. Men också den ”monokroma” bilden av den öppna (!) Cabriolet är riktigt bra och utsökt. Återigen är den här bloggen, dess läsare och deras inlägg ett riktigt nöje för mig ...

  Tack till alla! ! !

 • blank

  Fantastisk idé bra foton

 • blank

  Vackra bilder och riktigt internationella. Jag är imponerad!

 • blank

  Imponerande foton, här i östra Österrike har jag bara regn, men jag tycker om bilderna:
  Tack för två blogginlägg på en dag

Kommentarer är stängda.