Saab Ice & Snow - Saab vinterfoto!

Var är det, vinter? Vårtemperaturer råder i låglandet och det ser inte mer vintrigt ut i de låga bergskedjorna. Ändå är vi optimister och börjar söka efter det perfekta Saab vinterfotoet idag. Kampanjen skiljer sig från sina föregångare på en viktig punkt. För för första gången är det medvetet internationellt.

Saab Snow & Ice, Saab vinterfoto.
Saab Snow & Ice, Saab vinterfoto.

Vi publicerar Saab vinterfoton med så mycket is och snö som möjligt inte bara här på bloggen. Om vår Instagram och Twitter Vi ger också konton till en internationell och ibland mycket ung publik. Detta är bra för varumärket som vi har hållit oss levande och medvetna om i åratal.

villkoren för deltagande

Vad vi förväntar oss är inte lite! Vi letar efter det perfekta Saab Ice & Snow-fotot! Fordonen kommer från Sverige, och Saab själv beskrev en gång landet i en reklam som ett hem och is och snö. En Saab på vintern som passar, och utmaningen för våra läsare är förmodligen att organisera tillräckligt med snö och kanske isiga sluttningar någonstans. Men vi har fullt förtroende för läsarna i detta avseende.

Is & snö. Saab XWD Days 2011.
Is & snö. Saab XWD Days 2011.

Per avsändare ett foto tillåtet, Så snälla, ingen översvämning av bilder, men ett bra foto, valt noggrant. Avsändaren försäkrar oss om att han har rättigheterna till fotot och godkänner den fria och obegränsade användningen på bloggen och på sociala medier.

Skicka dina Saab vinterfoton till: iceandsnow@saabblog.de

Vad kan du vinna?

Det var denna stora, mystiska Skandix Carton. Företaget packade vänligt mig detta XXL-paket under mitt senaste besök i Saab. Utan stora ord, precis som stöd för åtgärder som vi börjar idag. I den stora lådan finns det andra små paket i svensk stil. Det finns de små godisarna som du gillar. Nyckelring, pennfodral, klistermärke och en liten, mysig älg. Vi berikar sedan paketet med ytterligare Saab- och bloggklistermärken.

Detta är roligt och väcker förmodligen önskningar. Eftersom vi skickar fem av de fina, små paketen vidare till läsarna.

Hur man väljer!

Vi bestämmer inte vem som tillhör vinnarna. Läsarna har ett val, och vi har kommit fram till en enkel procedur. Kampanjen körs på Instagram, Twitter och bloggen till 29 februari. Endast Instagram är avgörande för förvalet. De 10 mest populära bilderna migrerar därifrån till bloggen i början av mars, där de slutliga vinnarna väljs av läsarna.

Så att alla Saab Ice & Snow-bilder har samma chanser kommer publiceringen på Instagram att ske vid en viss tidpunkt med alltid identiska hashtags. Detta garanterar maximal lika möjlighet för varje avsändare.

Vad återstår att göra?

Saab Ice & Snow-kampanjen börjar idag och slutar den 29 februari! Saab-entusiastiska läsare har bara en sak att göra: hoppas på en vintern januari och februari. Hitta snö och is, kör Saab, ta perfekta foton och ha kul!

16 tankar också "Saab Ice & Snow - Saab vinterfoto!"

 • Jag skulle vara intresserad av att veta om Wien TTID XWD fortfarande finns i Österrike. Då var det antagligen fortfarande ett fordon från Saab Österrike.
  Annars finns det bara hopp för snö här i mitt område, synd att det inte snöade på lördag, snö och Saab Support Convoy skulle ha varit bra

  Svara
  • Jag antar att det inte kommer att vara honom. Vid den tiden samlades alla Saab-företagets fordon in och "återvanns". Med andra ord sålde till potentiella kunder ganska billigt. Tidigare Saab Austria-anställda läser då och då, kanske kommer en kommentar att komma.

   Svara
 • Trevlig kampanj - även om jag som hamburgare kan kolla in våra milda vintrar. Och eftersom jag medvetet inte frekventerar några "sociala" medier, behöver jag bara se fram emot finalen i bloggen! Det här är fantastiska bilder! 🙂 Fantastisk idé - och ja, särskilt i betydelsen av en föryngring och internationalisering av bloggläsare, naturligtvis kan du inte undvika de nämnda plattformarna, så exakt hur det tas upp.

  Jag hoppas bara att bloggen förblir i sin "gammaldags" form, så att du kan fortsätta att njuta, undersöka och kommentera exemplariska undersökta och skickligt formulerade artiklar - utan en översvämning av data till "Fratzenbuch" eller liknande. som ska överföras och utan att slaktas av andra kommentatorer (inlägg, retweets etc.). Bloggen är en riktig oas! 🙂

  10
  Svara
  • Vi är "gammaldags" och förblir så. Tysk server och leverantör, medelstora företag som vi har känt i flera år. Vi behåller kontrollen över uppgifterna.

   16
   Svara
 • Det är ett bra uttalande! 🙂 Smeker den inhemska själen.
  Men den sista meningen är särskilt viktig. Tack Tom.
  VG

  Svara
 • Cool action.

  Samtalet förutspår problemet med att många Saab-förare inte kan delta meningsfullt. Så är handlingen orättvis?

  Visst inte. Trots klimatförändringar eller bo i ett platt land kan allt och alla fastna åtminstone ibland. Även om jag inte kan delta igen så ser jag fram emot och om bilder av Saabs som trotsar kylan ...

  Svara
 • Hej kära Saab community.

  Om jag korrekt tolkar vad Tom skrev, behöver inte fotot vara från den här vintern, om du kan kalla det så.
  Så sökte de senaste åren på fotoalbum, prettade upp på datorn och samlade Skandix-paketet!

  Svara
 • Fantastisk action igen! Jag ser fram emot bilderna!

  Svara
 • Skit, mitt säsongsfordon "spelar inte"! En annan anledning att göra det till en helårsbil 🙂

  Svara
 • Eller lägga till en ytterligare "Wintersaab"

  Svara
 • Pingback:

 • Pingback:

 • Pingback:

 • Pingback:

 • Pingback:

 • Pingback:

Skriv en kommentar

Den här webbplatsen använder Akismet för att minska spam. Läs mer om hur din kommentardata behandlas.