Spoiler alert! Vad finns i den här Skandix-rutan?

Erfarna bloggläsare vet vad som kommer! Årets första spoilervarning! Nästa vecka börjar vi med vår första Saab-kampanj 2020! Det stora Skandix-paketet förpackades i den stora Saab-stammen under mitt senaste besök i Harzbergen. Efter en lång biltur hamnade den i bloggkvarteret.

Stor bagageutrymme är bra. Skandix-paketet anlände efter en lång bilresa.
Stor bagageutrymme är bra. Skandix-paketet anlände efter en lång bilresa.

den Skandix AG tillverkar och levererar reservdelar till de två svenska varumärkena. Företaget från Harz-regionen har stött bloggen i flera år, och så uppstår nu frågan om innehållet. Men det finns inga reservdelar till en av mina Saabs i den, vilket faktiskt skulle vara uppenbart. Inte ens komponenter för ett nytt bloggprojekt som fortfarande är i planeringsfasen. Vilket innebär att jag faktiskt har placerat en spoiler i spoilern. Tyvärr finns det inga fina små saker gömda i rutan som skulle vara avsedda för bloggbesättningen. Vi distribuerar det mystiska innehållet i det stora paketet till våra läsare - som, som alltid, måste göra en liten sak ...

Följande faktorer har förtydligats: Det finns andra, mindre lådor i förpackningen, vars innehåll är 100% säkert. För det andra kan teoretiskt alla läsare som kör en Saab och är lite kreativa ta emot en av dessa mystiska lådor. Och naturligtvis är antalet paket begränsat.

Så tycker du om Saab och ser fram emot den överraskning vi har förberett för våra läsare? Stanna sedan online och missa inte de kommande nyheterna!

5 tankar om “Spoiler alert! Vad finns i den här Skandix-rutan?"

 • Tack Tom
  Spänningen ökar.
  Hälsningar från Oldenburg
  André T.

 • blank

  Hmm, vad är där? Åtgärder som detta lossnar bloggen. Så ta lite elbil (Sion), lite Kina (Evergrande), plus drama (NEVS) och tradition (Saab). Om ingen annan skulle våga, uppskattar jag denna blandning och hur den fortsätter att utvecklas. Du gissa aldrig vad som kommer nästa dag. Ser fram emot handlingen!

  @ebasli: Orio har inte varit synlig här sedan början av året. Specifikt satsar jag på en "blogxit" som Orio kunde ha gjort. Kanske också bloggen. Kan också vara kostnadsminskning i området, spara vad som är möjligt. Det är dock tveksamt.

  16
 • blank

  Paketet

  ... transporterades i 9-3 Aero, om jag kände igen det korrekt. Det är väldigt, väldigt snyggt.

  Annars bara gå med Ebasil. Jag hade inte ens den okända förproduktionsmodellen längre på min skärm, men jag tycker självklart att den är spännande. Vad bloggen har meddelat för 2020 och publicerats på tio dagar är nästan överväldigande ...

  Om jag fick det rätt, den 8 januari fanns det minst 5 bidrag från exakt fyra olika författare. Fråga till bloggteamet: det här är definitivt en post, eller hur?

  Särskilt tack också till Mark. Om jag har det rätt i mitt huvud, skrev han för en tid sedan en rapport om ett SAAB-möte i Turkiet. Och det var så fullt till randen med livsglädje, kulinariska intryck och kulturbroar att jag sedan dess faktiskt inte har kunnat gå in i ett turkiskt snabbköp utan att tänka på Saab. Typ av galen men ändå sant ...

 • blank

  Jag säger också tack för alla artiklar som redan har dykt upp. Varje artikel är värd att läsa och täcker ett brett spektrum av ämnen.
  En sådan stor bagageutrymme är praktisk, stor trunk är också en Saab-förmåga.
  Jag är väldigt upphetsad över vad som finns inne.

  10
 • blank

  Vilken rasande start på bloggen 2020! Sååå många, mycket intressanta och detaljerade artiklar om olika, mycket aktuella ämnen - Saab och bloggen live, men något av !! 🙂 Och också så många lovande spoilers på andra intressanta rapporter och kampanjer som gör dig upphetsad! Den nyligen tillkännagivna berättelsen om en överraskande “överlevande” i Sverige (förproduktionsmodell?), Ett nytt bloggprojekt, olika rapporter som redan har tillkännagivits osv. Och nu också mystiska rutor ;-) som du kan ”arbeta för” - spänningen och nyfikenheten stiger och stiger ... Tack för allt! 🙂

  På tal om Skandix, som har varit en länge bloggsupporter: I en (minne) jämförelse med supportrar 2019, märker jag bara bristen på Orio. Rätt? Jag tycker att det är riktigt dåligt, för du kan inte komma förbi Orio om du vill köra och behålla Saabs. En workshop som inte längre stöder bloggen kan undvikas. Om så är fallet: ugh! Orio är verkligen skyldig mycket försäljning till bloggen, oavsett om han hänvisar till aktuella kampanjer, nya reservdelar etc., vare sig han håller intresset för Saab och att du håller dina smycken lojala.

  27

Kommentarer är stängda.