Saab datum 2020 - ange nu!

Varje år igen! Som varje år ber vi klubbarna, rundbord och fans skicka Saab-schemaläggning. Vem planerar ett möte, var finns det ett nytt stamgästbord, har vi haft allt i sikte de senaste månaderna? Visst inte, för Saab-scenen är mycket aktiv och fler och fler fasta datum fastställs över hela landet.

Saab datum
Piloter ville ha 2014 i Kiel. Bild: Ute Kolla-Bliesener

I princip är vår Saab-kalender inte bara för Tyskland. Bloggen läses i Österrike och Schweiz, alltmer också i Nederländerna. Det vore trevligt om vi kunde få möten därifrån i framtiden. Eftersom Saab-kärleken är internationell och Saab-vänner på något sätt talar samma språk, kan hela scenen dra nytta av den.

Några viktiga datum kastar redan sin skugga. IntSaab 2020 kommer att äga rum i år med våra vänner i Danmark. Från 7 till 9 augusti mellan Vejle och Billund - och eftersom datumet är under högsäsong är det vettigt att planera framåt. En annan höjdpunkt kommer att vara ”Pilots wanted 2020” i Kiel. Det internationella mötet för Saab 9-5 NG och 9-4x har bara ägt rum vartannat år sedan 2014, datumet kommer att vara i juni. Det exakta datumet har ännu inte fastställts, vi hoppas kunna publicera det de närmaste dagarna. Som med tidigare händelser sker registrering via bloggen.

Här är vårt erbjudande till alla klubbar, stamgäster, arrangörer och Saab-vänner som planerar något bra i samband med vårt lilla svenska varumärke! Inträdet är snabbt, enkelt och naturligtvis gratis.

Vi är glada över att publicera och ser fram emot varje nytt stambord och varje Saab-möte!

Ange Saab-möte:

Kommer inte att publiceras
Kommer inte att publiceras
Stammtisch, möte, utgång eller annat
Till exempel: Stammtisch München

 

 

5 tankar om “Saab datum 2020 - ange nu!"

  • blank

    Saab Support Convoy, Saab-mötet i Skalica i Slovakien den 11 januari från 10:XNUMX

Kommentarer är stängda.