Blogg donation 2020! Vi började väldigt starkt!

Det är en sådan sak med pengar. Du pratar sällan om det, men det måste vara en gång om året. Sedan stör vi läsarna med vår budget. Eftersom allt vi gör kostar pengar. Med dessa saker har jag alltid lätt magont, för vem kan säga hur åtgärden kommer att sluta? I år var det överraskningen. För att vi började starkt.

Blog donation 2020

Det är goda nyheter eftersom vi har mycket att göra för 2020. Efter den första veckan landade summan på 3.721,43 74 euro på vårt bloggkonto. En bra start och jag säger tack så mycket för det! Hittills har 700,93 läsare bidragit, och det har varit små men också en hel del större donationer. Det största bidraget hittills gjordes av Saab Friends of Thuringia, som överförde exakt XNUMX €. Det här är fantastiskt Saab Spirit, bara fantastiskt!

Med 74 läsare finns det naturligtvis fortfarande mycket utrymme för förbättringar - med flera 1.000 31 läsare om dagen. Det borde finnas något annat, det måste, och av denna anledning pågår vår kampanj till 2020 januari XNUMX.

Vart vill vi åka?

På en vecka har vi uppnått nästan hälften av vårt önskade mål! Som ett resultat måste vi samla in 2020 5-belopp, minst 10.000 €, för 30. Det kan låta som mycket, och det är obestridd. Å andra sidan är det en ganska liten budget för en större blogg. Bara för att visa storleken, här är ett antal från det förflutna: Saabsuniteds bloggare hade en budget på 2020k per år vid en tidpunkt då nyheterna om Saab fortfarande växte på träden. Vi kommer inte att komma så nära och vi behöver inte. Ändå behöver vi en större budget än under de föregående åren, eftersom antalet företag som stöder bloggen fortsätter att förbättras enligt det nuvarande läget i XNUMX.

Vad har vi i åtanke?

Vad planerar vi med pengarna? Vi stärker Saabs digitala hem, varenda euro som går in i projektet. En liten teaser för 2020: Utöver en digitaliseringskampanj som redan har startat kommer vi att fortsätta vara kreativa. Våra fordon blir äldre och vi tar hänsyn till detta. För detta ändamål har vi två kampanjer på gång, som borde ge lite ”psykologisk hjälp” med ökad körsträcka och stigande ålder. Kort sagt: körglädje är inte en fråga om fordonets ålder!

Den första åtgärden är långt framåt i planeringen och är definitivt genomförbar. Med vår andra idé, som återupplivar en gammal Saab-tanke, blir den svårare. Det finns juridiska och logistiska saker som måste tas med i beräkningen, den slutliga ekonomiska genomförbarheten beror på budgeten för 2020.

Så bloggen kan utvecklas ytterligare 2020. För även under år 9 har vi nya idéer, och vad vi gör gagnar ett samhälle som talar Saab med sitt hjärta. Donationer är fortfarande mycket välkomna och behövs! Efter den starka starten är vi mycket självsäkra.

Nästa delrapport kommer fram till jul.


Donationer konto:

Bankuppgifter: T. Knecht - IBAN:   DE 08 7955 0000 0011 7754 75 - BIC: BYLADEM 1 ASA

PayPal:

[paypal_donation_button]

20 tankar om “Blogg donation 2020! Vi började väldigt starkt!"

 • blank

  Inte ett orealistiskt mål! Jag är optimistisk om vår blogg angående 2020!

 • blank

  skulle också vara en mycket bra lösning….

 • blank

  Shit, jag donerade en hel del. 🙁
  För framtiden: 93 eller 95 behöver inte vara till höger om komma. 😉

  Hälsningar från Bad Salzdetfurth
  uli

 • blank

  Tom har naturligtvis helt rätt - 0,93 € uroner hänvisade naturligtvis till en SAAB 93 av våra Thüringer Saab-vänner 🙂
  Naturligtvis fanns det ett mer betydande antal före decimalpunkten ...

  Bortsett från det - om varje enskild blogganvändare bara skulle överföra den här 0,93 / 0,95 ...

  För mig skulle daglig "användning" av bloggen utan årsavgift verkligen inte vara kompatibel!?
  Den som har en hedersposition eller något liknande i detta land - i vilken form som helst - vet vad jag menar.
  På något sätt bör det alltid finnas ett ömsesidigt ”ta och ge”.

  Lg. Från Thüringen och allt en trevlig jultid - Thomas

 • blank

  @ Tom

  Åh såååå - det är roligt! 🙂 Så så känner du igen det riktiga fanet, för mig skulle det också vara en donation för x, 93. Och 9000 fans har inget annat val än att donera 9000,00 😉 😉 😉 eller kanske 90,00, vilket inte alls är så trevligt ... 😉

 • blank

  Trevlig start till donationen! 🙂
  Projekten för 2020 låter spännande ... det vore synd om de stannade "slott i luften" ...
  Ergo: 74 nya givare är välkomna! 😉
  SAABige hälsningar

 • blank

  Eventuellt tom plånbok! 😉

 • blank

  @ Old Swede,

  Lord Ingen gjorde det. Saab-vännerna har tömt plånboken ordentligt och donerat en stor mängd komma 93 ...

  Komma 1 donerade ett udda nummer mellan 73 och 50. Därför 43. Varje cent räknas 😉! ! !

 • blank

  🙂 Jag har redan ställt mig själv den liknande frågan ... Eftersom Thüringer Saab-vänner samlade och donerade € 700,93, måste någon ha slaktat sin spargris och donerat € x, 50! Trots allt en ganska rak summa! 😉

  I genomsnitt donerar de enskilda givarna 40,817567 € ... 😉 Inte så illa alls. Min donation kommer nästa vecka - € 10 per månad. Men MYCKET fler läsare måste donera! Det är bra att kampanjen pågår till slutet av januari!

  Jag har fortfarande två frågor:

  1. Hur bestäms antalet läsare (se ovan)?
  2. Har det verkligen mening att alltid samla i december / januari? Anställda kan då få en extra julbonus. Men för många små frilansare (som måste betala julbonusen till sina anställda) är detta den dyraste månaden någonsin, och då (gäller även alla andra) de privata julklappar, skattedatum, alla försäkringar i januari osv. Det kan göra det bli stram, vilket kanske inte exakt ökar villigheten att donera. Plus all stress i slutet av året, där du måste ta hand om tusen saker. 🙁

  • blank

   Statistiken visar unika, dagliga besökare. I genomsnitt är det mellan 2k och 3,5k. Igår var vi på 2,7k. Jag tycker att det är acceptabelt för ett absolut nischämne.

   En annan läsare ställde frågan om när. Jag är obesluten, slutet av året visade sig vara så. Ska en, som läsaren sa för några dagar sedan, ringa 2 x per år?

 • blank

  Vem donerar 43 € 🙂?

  3
  1
  • blank

   Saab förare med humor. Vi får alltid donationer som slutar med .., 93 eller .., 95 😉

   3
   1
 • blank

  Flera tusen läsare om dagen ?? Och 74 har donerat hittills ?? Men det är nu förvånansvärt lågt antal givare, desto mer glädjande är det höga beloppet.
  Är det räknade klick eller deltagare?

  • blank

   Engångsläsare per dag. Det ”låga” antalet givare är helt normalt i den digitala mediasektorn.

 • blank

  Min donation kommer fortfarande, jag hoppas att den kommer tillräckligt tillsammans. Varje liten donation hjälper.

 • blank

  Jag skulle göra en workshoplista på bloggen. Om varje workshop skulle ha SAAB chansen att publiceras för ett belopp X per år. Inget högt, kanske 100 € eller så. Detta skulle ge bloggen ytterligare finansiering och vi skulle ha en uppdaterad lista över workshops som verkligen gör SAAB. Vinn / vinn 🙂 På ORIO är varje 2: a adress i grunden död eller känns inte som att se mig och mitt troll ...

  Endast mina tankar om den aktuella diskussionen.

  16
  • blank

   Vi hade detta ämne för 5 eller 6 år sedan och förberedde också en lista. Om jag minns rätt, gjorde vi det inte eftersom Orio publicerade en översikt över avtalsparterna samtidigt.
   I princip är dock idén bra och kan ge mervärde för läsare och workshops. Jag tänker på det!

 • blank

  Hej du!
  Först och främst ger delresultatet hopp ...
  Och sedan: Jag ser det som Matthias,
  som stöder bloggen, vår blogg, om jag kan säga det, stöder vi.
  Fortsätt rulla!

  17
  1
 • blank

  Jag ser exakt som Matthias. Vem som inte vill blogga (ledsen att det måste vara) borde inte få mina pengar. En aktuell orienteringsguide i januari skulle vara fantastisk!

  19
  2
 • blank

  Hej Tom, tack för de goda nyheterna ............ efter att du har påpekat raderingen av de "kommersiella" Saab -bloggsupportrarna, har jag en speciell idé: Jag ser inte vid första anblicken vilka som är lojala kommersiella Saabisti -stöd denna blogg. Jag vill dock inte ge mina pengar till företag som inte gör det …… .. kanske efter att insamlingskampanjen är över kan du göra en rankning, eller åtminstone en lista över de kommersiella Saab -bloggens supportrar, och lägg upp dem här! Hälsningar från Nedre Rhen, Matthias

  20
  2

Kommentarer är stängda.