Här kommer Nicholas för Saab-förare!

Vad skulle världen vara utan den älskvärda trivia som omger vårt varumärke? Precis i tid för Nikolaus Skandix rapporter med en åtgärd för Saab-föraren. Vid foten av Harzbergen är de helt dedikerade till de två svenska varumärkena och är där för Saab-förarna med mycket anda.

Saab Nikolaus hos Skandix AG
Saab Nikolaus hos Skandix AG

”Har ni alla varit trevliga ...?” Frågar man på Skandix och går med Saab Nikolaus idag åtgärd på nätet. Efter alla allvarliga problem som vi har haft de senaste dagarna på bloggen är detta en välkommen förändring. Idag finns det utvalda Saab-varor och tillbehör till betydligt sänkta priser, det är bara Nicholas.

Rummaging i Shoppa du kan upptäcka koppar, jackor, kalendrar, klistermärken, en svensk flagga och mycket mer. Det finns också tillbehör online, så det är värt att ta en titt. För bara idag, på St. Nicholas Day, gäller de reducerade erbjudandena.

Skandix AG är starkt etablerat i svenska bilmärken och när det gäller att hålla rullande skandinaviska kulturföremål på vägen kan du knappast ignorera distributören. Skandix är mycket mer än ”bara” en distributör. För några veckor sedan var jag gäst i Lutter am Barenberge och kunde få ett intryck på platsen. Besöksrapporten, garanterat intressant, med mina observationer kommer att följa i januari.

3 tankar om “Här kommer Nicholas för Saab-förare!"

  • Jag fick den beställda väskan idag, bra och cool! Och mycket litet pris.

    Men, men förpackningen, absolut galenskap! Jag vet inte vad de tycker om Skandix. Fick någon av er en sådan jättebox med en väska inuti? Bara otroligt!

  • blank

    I de kalla temperaturerna för tillfället skulle jag vilja ha en Saab-huva

  • blank

    Super cool, jag visste inte den SAAB-boken ännu. Glad advent helg för alla SAAB förare!

Kommentarer är stängda.