Här kommer Nicholas för Saab-förare!

Vad skulle världen vara utan den älskvärda trivia som omger vårt varumärke? Precis i tid för Nikolaus Skandix rapporter med en åtgärd för Saab-föraren. Vid foten av Harzbergen är de helt dedikerade till de två svenska varumärkena och är där för Saab-förarna med mycket anda.

Saab Nikolaus hos Skandix AG
Saab Nikolaus hos Skandix AG

"Har ni alla varit välskötta ...?", Frågar man på Skandix och går idag med Saab Nikolaus åtgärd på nätet. Efter alla allvarliga problem som vi har haft de senaste dagarna på bloggen är detta en välkommen förändring. Idag finns det utvalda Saab-varor och tillbehör till betydligt sänkta priser, det är bara Nicholas.

Rummaging i Butik du upptäcker koppar, jackor, kalendrar, klistermärken, en svensk flagga och mycket mer. Dessutom går tillbehör online, så det är värt att komma in. För bara i dag, på Saint Nicholas Day, gäller de reducerade erbjudandena.

Skandix AG är en armatur i de svenska bilmärkenas värld, och när det gäller att hålla rullande skandinaviska kulturarv på vägen är det svårt att komma förbi distributören. Skandix är mycket mer än "bara" en distributör. För några veckor sedan var jag gäst i Lutter am Barenberge och kunde få intryck på platsen. Besöksrapporten, garanterat intressant, med mina observationer följer i januari.

3 tankar också "Här kommer Nicholas för Saab-förare!"

 • Super cool, jag visste inte den SAAB-boken ännu. Glad advent helg för alla SAAB förare!

  Svara
 • I de kalla temperaturerna för tillfället skulle jag vilja ha en Saab-huva

  Svara
 • Jag fick den beställda väskan idag, bra och cool! Och mycket litet pris.

  Men, men förpackningen, absolut galenskap! Jag vet inte vad de tycker om Skandix. Fick någon av er en sådan jättebox med en väska inuti? Bara otroligt!

  Svara

Skriv en kommentar

Den här webbplatsen använder Akismet för att minska spam. Läs mer om hur din kommentardata behandlas.