Här kommer Nicholas för Saab-förare!

Vad skulle världen vara utan den älskvärda trivia som omger vårt varumärke? Precis i tid för Nikolaus Skandix rapporter med en åtgärd för Saab-föraren. Vid foten av Harzbergen är de helt dedikerade till de två svenska varumärkena och är där för Saab-förarna med mycket anda.

Saab Nikolaus hos Skandix AG
Saab Nikolaus hos Skandix AG

"Har ni alla varit trevliga också ...?", Frågar man på Skandix och går med Saab Nikolaus idag åtgärd på nätet. Efter alla allvarliga problem som vi har haft de senaste dagarna på bloggen är detta en välkommen förändring. Idag finns det utvalda Saab-varor och tillbehör till betydligt sänkta priser, det är bara Nicholas.

Rummaging i Shop du upptäcker koppar, jackor, kalendrar, klistermärken, en svensk flagga och mycket mer. Dessutom går tillbehör online, så det är värt att komma in. För bara i dag, på Saint Nicholas Day, gäller de reducerade erbjudandena.

Skandix AG är en fixtur i de svenska bilmärkenas värld, och när det gäller att hålla rullande skandinaviska kulturella tillgångar på väg kan du knappast undvika distributören. Skandix är mycket mer än ”bara” en distributör. För några veckor sedan var jag gäst i Lutter am Barenberge och kunde få intryck på platsen. Besöksrapporten, garanterad intressant, med mina observationer kommer att följa i januari.

3 tankar också "Här kommer Nicholas för Saab-förare!"

  • Jag fick den beställda väskan idag, bra och cool! Och mycket litet pris.

    Men, men förpackningen, absolut galenskap! Jag vet inte vad de tycker om Skandix. Fick någon av er en sådan jättebox med en väska inuti? Bara otroligt!

  • I de kalla temperaturerna för tillfället skulle jag vilja ha en Saab-huva

  • Super cool, jag visste inte den SAAB-boken ännu. Glad advent helg för alla SAAB förare!

Kommentarer är stängda.