Merchandising idéer för Saab fans!

Återigen ger den tyska filialen av Orio AB varor för Saab-fansen. Med tillräckligt med tid fram till jul, som beslutsstöd och trevlig idé. För att stödja verkstäderna och ge goda argument för ett besök hos den auktoriserade partneren. Datumet väljs på lämpligt sätt.

Orio Saab merchandising

I oktober, övergången till vinterhjul, kanske det nya köpet av däck. En snabb översyn kan inte heller göra ont. Den länge Saab-partner ser fram emot besöket och kunden är nöjd om han belönas med en liten bonus. I år kommer den auktoriserade Orio-partneren att få gratis Saab-påsar för köp av 100,00 € eller mer. Tröskeln är avsiktligt låg, det handlar om kundlojalitet, varumärkeslojalitet, inte ytligt om försäljning.

Väskorna är vackert tillverkade och hög kvalitet, Orio har skickat oss en kopia i förväg för att se. I princip är väskorna för bra för vardagligt bruk, men bör vara tillräckligt robusta för att överleva vissa uppdrag utan skador. Dessutom finns det mer att upptäcka om merchandising.

Merchandising för Saab-fansen!

Stående och liggande musmattor citerar varumärkets historia. De är ultraflada - och de är i princip för vackra för vardagligt bruk. Musmattorna är mer ett fall för utställningskassan eller samlaren. För första gången Orio gren har en Saab-kalender producerad i Eschborn. Orio lovar ett högkvalitativt premiumtryck i ett speciellt format på 70 x 45 cm. Under parolen “Saab Ikonen 2020” finns 13 höjdpunkter på det lilla varumärket från Götalands kanal med sin historia. Beskrivningen är på tyska och franska. Kalendrarna skrivs ut i stort antal och skickas till partner i Tyskland, Österrike och Schweiz.

Deltagande företag får musmattor och kalendrar vid kraftigt subventionerade villkor som levereras. Workshops i Tyskland och Österrike kommer redan ha fått sina varor, och i Schweiz kan det ta några dagar längre på grund av tullformaliteterna. Åtgärden går till 31.12.2019 - eller så länge lagret räcker.

Saab Inside, senaste utgåvan!

Alla avtalspartners i Tyskland, Österrike och Schweiz har också fått en kontingent av den senaste utgåvan av Saab Inside. Tidningen för den tyska filialen är full av recensioner för året 2019. Möten och evenemang är i fokus, och ”Orio fabriksteam” har också sin plats. Broschyren, i vilken bloggen också har utvecklats tidigare, har blivit Saabisk och är ett annat argument att se på Saabs auktoriserade verkstad.

9 tankar också "Merchandising idéer för Saab fans!"

 • Jag uppskattar verkligen Orios engagemang. Men lite fler idéer skulle ha varit bra. Oavsett, luft är klar för nästa åtgärd.

 • Snart kommer det att byta däck, då kommer jag att stanna vid min Saab-partner

 • Jag ser det helt annorlunda än den svarta svensken och hitta idéerna från Orio super. Var finns det något sådant med ett märke som inte producerar längre. SAAB lever på så sätt och med våra bilar och jag gillar alla idéer och info.

 • Ja, och det fungerar: Istället för att reproducera delar som inte längre finns tillgängliga föredrar vi att "glädja" oss med en sådan röran ... och alla hoppar på det. Och det är billigare för Orio också. De har inte dåliga huvuden inom marknadsföring.
  Finns det några människor idag som fortfarande använder en musmattor?

  6
  4
 • I allmänhet är alla initiativ som är till förmån för SAAB välkomna. Lite nedslående, jag hittade handlingen men redan. Det handlar också om bilar. Höst / vinter osv är fortfarande ett problem? Det brukade vara en vinterkontroll, och jag och min verkstad skulle ha mer av det. Ändå: Tack till Orio för engagemanget!

  @Daniel: Ingen använder fler musmattor!

 • Gilla det, ta det eller lämna det (för någon annan) ...

  Jag är säker på att giveaways kommer att hitta sina (tacksamma) kunder. Och jag vet vad som kostar en sådan produktion (nästan ingenting). Det är en fin touch, en artighet ...

  Det finns inget behov av diskussioner och negativa reaktioner vittnar helt enkelt om dålig uppväxt och brist på sätt. Om Orio önskar mig en bra dag, vet jag bara ett svar: "Tack också!"

 • Jag ser samma sak, trevligt att ha gjort! Det är alltid förvånande att sådana saker till och med görs. Frågan med reservdelarna är säker, eller säkert, en fråga om efterfrågan. Man kan inte förvänta sig att det finns ett företag som producerar av ren Saab-galenskap. Det måste vara lönsamt och ge avkastning, och det blir säkert svårare för varje år. Under sin livstid var Saab redan exotisk (annars skulle de fortfarande vara i live) och nu är det ännu mindre. Ju mer jag är glad över att reservdelarna levererar åtminstone som en metod.

 • Inte allt som släpar är en jämförelse ... förutom, jag förbjuder mig själv från er uttalanden om utbildning och uppförande av min person. Jag behöver inte göra oom Orio bara för att de ger bort obetydliga saker för mig.
  Förresten, jag hälsar människor utan yttre motiv. Orio handlar om kundlojalitet, så försäljning, pengar. Därför anser jag att din jämförelse är helt fel

 • Yttermotiv @ Daniel,

  Jag var tvungen att fundera kort på om din kommentar hänvisade till min alls, som inte alls var relaterad till henne. Kanske har du för många "yttre motiv"?

  Och ja, Orio handlar naturligtvis om ”kundlojalitet”, ”försäljning” och ”pengar”. Vad mer? Och hur skulle de annars kunna hålla reservdelarverksamheten igång? Det handlar om sunt förnuft, den lägsta gemensamma nämnaren, det handlar om att leva och låta leva ...

  Och förresten också om att utbyta vanhänliga tillstånd med varandra. Du stiliserar en billig shoppingväska som ett förtrycksinstrument när du talar om en ödmjuk "kärlek". Vad är det nonsens?

  Orio strävar inte efter världsbehörighet, och värderar inte heller Daniels eller någons "huckback". SAAB-servicepartnerna tar emot giveaways. Och om en långvarig kontaktperson erbjuder dig en kalender eller en shoppingväska utan några yttre motiv, som du inte alls vill ha, så kommer du förhoppningsvis att veta hur du på ett artigt sätt kan avslå dem ...

  Som jag skrev: gilla det, ta det eller lämna det (för någon annan) ...

Kommentarer är stängda.