Merchandising idéer för Saab fans!

Återigen tar den tyska filialen av Orio AB merchandising till Saabs fans. Med tillräckligt med tid fram till jul, som beslutsstöd och en trevlig idé. Dessutom att stödja workshops och ge bra argument för ett besök hos den auktoriserade partnern. I vilket fall som helst är tidpunkten lämplig.

Orio Saab merchandising

I oktober, övergången till vinterhjul, kanske det nya köpet av däck. En snabb översyn kan inte heller göra ont. Den länge Saab-partner ser fram emot besöket och kunden är nöjd om han belönas med en liten bonus. I år kommer den auktoriserade Orio-partneren att få gratis Saab-påsar för köp av 100,00 € eller mer. Tröskeln är avsiktligt låg, det handlar om kundlojalitet, varumärkeslojalitet, inte ytligt om försäljning.

Väskorna är vackert tillverkade och hög kvalitet, Orio har skickat oss en kopia i förväg för inspektion. I princip är påsarna för bra för vardagligt bruk, men de bör vara robusta nog för att klara vissa användningar utan skador. Det finns också mer att upptäcka i ämnet merchandising.

Merchandising för Saab-fansen!

Musmattor i stående och liggande format citerar varumärkets historia. De är ultraplatta - och i princip är de också för vackra för vardagsbruk. Musmattorna är mer ett fodral för utställningen eller samlaren. För första gången Orio gren har också en Saab -kalender producerad i Eschborn. Orio lovar ett högkvalitativt premiumtryck i specialformatet 70 x 45 cm. Under parollen "Saab Ikonen 2020" finns 13 höjdpunkter i det lilla varumärket Götaland Canal med sin historia. Beskrivningen är på tyska och franska. Kalendrarna skrivs ut i stort antal och skickas till partner i Tyskland, Österrike och Schweiz.

Deltagande företag får muskuddar och kalendrar vid kraftigt subventionerade villkor, och leveransen pågår. Workshops i Tyskland och Österrike har redan fått sina varor, i Schweiz kan det ta några dagar längre på grund av tullformaliteterna. Kampanjen pågår till 31.12.2019 december XNUMX - eller så länge lagret räcker.

Saab Inside, senaste utgåvan!

Alla avtalspartners i Tyskland, Österrike och Schweiz har också fått en kontingent av den senaste upplagan av Saab Inside. Magasinet för den tyska filialen är fullt av recensioner av året 2019. Möten och evenemang är i fokus, och "Orio -fabriksteamet" har också sin plats. Tidningen, i utvecklingen av vilken bloggen också var inblandad i det förflutna, har blivit Saabian och ett ytterligare argument att se på Saabs auktoriserade verkstad.

 

9 tankar om “Merchandising idéer för Saab fans!"

 • blank

  Yttermotiv @ Daniel,

  Jag var tvungen att för ett ögonblick fundera på om din kommentar alls hänvisar till min, som inte är relaterad till dig personligen. Kanske har du för många "baktankar"?

  Och ja, Orio handlar naturligtvis om “kundlojalitet”, “försäljning” och “pengar”. Ja vad mer? Och hur skulle du annars kunna hålla reservdelsverksamheten igång? Det handlar om sunt förnuft, den lägsta gemensamma nämnaren, det handlar om att leva och låta leva ...

  Och förresten, också om att utbyta vardagliga artigheter med varandra. Du stiliserar en billig shoppingväska som ett förtrycksinstrument när du talar om en ödmjuk "kipper". Vad är det för nonsens?

  Orio strävar inte efter världsdominans, och de värderar inte heller Daniels eller någons "kipper". Freebiesna får SAAB -servicepartner. Och om en långvarig kontaktperson, utan några baktankar, vänligen erbjuder dig en kalender eller en shoppingväska som du inte ens vill ha, då kommer du förhoppningsvis att veta hur man artigt tackar nej ...

  Som jag skrev: gilla det, ta det eller lämna det (för någon annan) ...

 • blank

  Inte allt som släpar är en jämförelse ... Jag förbjuder dig också att göra uttalanden om uppväxt och uppförande med avseende på mig själv. Jag behöver inte böja mig framför Orio bara för att de ger bort saker som är irrelevanta för mig.
  Förresten, jag hälsar människor utan yttre motiv. Orio handlar om kundlojalitet, så försäljning, pengar. Därför anser jag att din jämförelse är helt fel

 • blank

  Jag ser samma sak, trevligt att ha gjort! Det är alltid förvånande att sådana saker till och med görs. Frågan med reservdelarna är säker, eller säkert, en fråga om efterfrågan. Man kan inte förvänta sig att det finns ett företag som producerar av ren Saab-galenskap. Det måste vara lönsamt och ge avkastning, och det blir säkert svårare för varje år. Under sin livstid var Saab redan exotisk (annars skulle de fortfarande vara i live) och nu är det ännu mindre. Ju mer jag är glad över att reservdelarna levererar åtminstone som en metod.

 • blank

  Gilla det, ta det eller lämna det (för någon annan) ...

  Jag är säker på att freebies kommer att hitta sina (tacksamma) kunder. Och jag vet vad en sådan produktion kostar (nästan ingenting). Det är en trevlig gest, en artighet ...

  Det finns ingen anledning till någon diskussion och negativa reaktioner är helt enkelt bevis på dålig uppfostran och brist på manér. När Orio önskar mig en bra dag har jag bara ett svar: "Tack också!"

 • blank

  I allmänhet är alla initiativ som är till förmån för SAAB välkomna. Lite nedslående, jag hittade handlingen men redan. Det handlar också om bilar. Höst / vinter osv är fortfarande ett problem? Det brukade vara en vinterkontroll, och jag och min verkstad skulle ha mer av det. Ändå: Tack till Orio för engagemanget!

  @Daniel: Ingen använder fler musmattor!

 • blank

  Ja, och det fungerar: Istället för att reproducera delar som inte längre är tillgängliga, föredrar de att "glädja" oss med sådant röran ... och alla hoppar på det. Och det är också billigare för Orio. De har inte dåliga huvuden inom marknadsföring.
  Finns det några människor idag som fortfarande använder en musmattor?

  6
  4
 • blank

  Jag ser det helt annorlunda än den svarta svensken och hitta idéerna från Orio super. Var finns det något sådant med ett märke som inte producerar längre. SAAB lever på så sätt och med våra bilar och jag gillar alla idéer och info.

 • blank

  Snart kommer det att byta däck, då kommer jag att stanna vid min Saab-partner

 • blank

  Jag uppskattar verkligen Orios engagemang. Men lite fler idéer skulle ha varit bra. Oavsett, luft är klar för nästa åtgärd.

Kommentarer är stängda.