Saab "Born from Jets" nummerplåthållare

23. Oktober 2005. Saab lanserar kampanjen "Born from Jets" i USA. Skapad av Lowe Brindfors New York Branch förväntas generera 30 miljoner intryck inom 75 till 25 år inom 54 timmar. Kort sagt, kampanjen kommer att bli en framgång. Slagordet går runt om i världen. Saab avslöjar sina rötter inom luftfarten.

Saab registreringsskylt innehavare "Born from Jets"
Saab registreringsskylt innehavare "Born from Jets"

Född från Jets skärper varumärkets profil

Även i Tyskland syns det i modifierad form under hösten 2005. Saab Tyskland letar nu efter flygplan och skickar samtal för en provkörning som inbjudningar att flyga. Utsikterna blir testpiloter på det här sättet, det finns nyckelfordrar och loggböcker. Slagordet är fast och kommer fortfarande att finnas i hjärnorna år senare. Kampanjen hjälper till att skärpa Saabs profil, som hade tappat några av sina konturer.

I januari 2018, mer än ett otroligt decennium senare, vinner slogan "Born from Jets" en tillsammans med "Move your mind" Rösta på bloggen. Och sedan börjar den långa väntan. Egentligen ville jag genast släppa båda registreringsskyltinnehavarna för utskrift, men det visade sig helt annorlunda. Först hade råvaran leveranstid, sedan var det interna tryckeriet helt uttömt, och vid någon tidpunkt var projektet nästan glömt.

Digitaliseringen av Saab-klistermärket 80 år fick också minnet om "Born from Jets" -idén. Det fanns ett projekt för inte så länge sedan? Tja, hur man luras! Under tiden har överraskande 21 månader gått från idén till förverkligandet. Men nu är det dags!

Flygtraditionen är obruten

Saab-varumärkets flygtradition förblir oförändrad. Med Gripen E-generationen, internt Saab 39-8, producerar svenskarna ett av de modernaste flygplanen i världen. Historien fortsätter, inte på marken, utan i luften. Den första Gripen E för de brasilianska styrkorna startade i augusti från flygfältet i Linköping. Fans och vänner till varumärket kan nu peka på varumärkets flygrötter. Och med viss stolthet, för vem skulle ha förväntat sig att parolen från året 2005 fortfarande finns i sinnet?

Innehavarna av "Born from Jets" är nu tillgängliga från lager, de är lämpliga för tyska Euro-registreringsskyltar. Beställningsinformation för våra Saab-registreringsskyltinnehavare hittas av läsarna Här.

10 tankar också "Saab "Born from Jets" nummerplåthållare"

 • Hej,

  Fantastiskt att det finns dessa nummerplåthållare! Kommer versionen med "flytta dig" snart tillgänglig? Hon var åtminstone lika populär ;-).

  BG
  jan

  Svara
  • Inte i rätt tid, eftersom vi nästa gång går igenom digitaliseringen av 80 år Saab-klistermärken. Men de kommer säkert, kanske som en begränsad upplaga.

   Svara
 • Jag gillar den här slogan.

  Som SAAB-förare vet du också att den inte på något sätt är överlagrad eller överdriven, utan helt enkelt historiskt korrekt. Om jag har det rätt i åtanke, hade SAAB 92 inte bara ett sensationellt lågt luftmotstånd. Det finns förmodligen också en fin och liten anekdot om färgen och färgen ...

  Den som driver en snabb släde, varken SAAB eller luftfarten och deras strikt funktionella tänkande och deras nästan oändliga ansträngningar för att känna säkerhet, tenderar dock att tolka detta slogan fel och le. Med detta okunnighetsleende kan jag leva väldigt, väldigt bra ...

  Svara
 • Återigen en stor action. Du behöver bara något för att spela 😉

  Svara
 • Det bör inte glömmas att SAAB AB inte hade något att göra med bilavdelningen vid försäljningen av SAAB-bilar - och hittills har detta inte förändrats.

  Varför ska jag som SAAB-förare associera mig med tidigare tider och uttrycka det med indirekt reklam för stora SAAB-flygplan? SAAB registreringsskylt innehavare med tillägg eller inskription "flytta dig" Jag tror tydligt för det bättre valet.

  4
  2
  Svara
 • Ett stort kompliment för så mycket engagemang! SAAB-körning är ännu roligare genom bloggen! Och det i flera år 🙂

  Svara
 • När SAAB rör mig, tänker jag på SAAB som en tillverkare av bilar, som alla är uppenbara från jetflygplan.

  Hur bra att Tom lanserar båda parter och tar hänsyn till den snäva omröstningen. Så någon dag får alla chansen på det slagord som han eller hon vill ha. Och kanske blir det ännu bättre?

  Varför inte ett blandat par för obeslutna och åkare som definitivt gillar båda? På framsidan av fordonet "MOVE YOUR MIND" och på baksidan "FÖDD FRÅN JETS". Så du skulle ha den ena som "tillägg" (som du skriver) till den andra, utan att en enda registreringsskylt innehavare skulle vara överbelastad ...

  Bortsett från det, när SAAB-bilar (eller oss förare) med rätta pekar på rötter, intryck och inlärningseffekter, till en nattpanel, jordklot eller vad som helst, varför inte? Reklameffekten för en Gripen E bör hållas inom mycket, mycket smala gränser ...

  Svara
 • Varför? Jag ska säga det på tyska: Heritage !?

  Svara
 • Bra idé! Markera för österrikiska registreringsskyltar - jag är redan där! Tack!

  Svara
 • Innehavarna av registreringsskylten har anlänt. Tack för det!

  Svara

Skriv en kommentar

Den här webbplatsen använder Akismet för att minska spam. Läs mer om hur din kommentardata behandlas.