Inbjudan till 1. Saab avsluta Rhön på 03.Oktober 2019

Rhön ringer! Kära Saab-vänner (den kvinnliga delen ingår alltid i "vännerna"!) Efter att Niels, Jonathan & Co. nyligen hade en fantastisk resa genom Taunus och att faktiskt mitt i Tyskland förhållandevis få utfarter äger rum, detta uppmuntrade mig i min begäran att göra ännu en utgång på benen - naturligtvis genom mitt vackra hem, Rhön.

Saab avsluta RhönMötesplats är torsdag 03. Oktober 2019 ska vara 11: 00 klocka i 97653 Bischofsheim ad Rhön. Där registreras och startar, sedan fortsätter det 79 km genom Hessian och Bayerns Rhön (den Thüringen som jag förhoppningsvis vid följande tid bäddar in) med fantastisk utsikt och fotostopp. Efter två timmar finns det en mysig restaurang på destinationen som väntar på oss med en varm buffé. Där kan returen resa med bra "bensinprat".

Som en speciell funktion bör det finnas en "trunkmarknad", dvs den som har en Saabiges del kvar, kan erbjuda den - för försäljning eller utbyte eller som present. Det kan vara en reservdel som inte längre behövs, en broschyr, en bok, en nyckelring - vad som helst; Det viktigaste har det att göra med Saab.

Det finns en registreringsavgift på 27,00 € per person (inte per fordon). För barn under 14 år är avgiften 13,50 €. För Saab-kompisen får kaffe och smörgåsar vid mötesplatsen, liksom den varma buffén på destinationen (här dricker för egen räkning). Det ska också ge en liten present till deltagaren med den längsta resan och det äldsta fordonet.

Utfarten är ett rent privat möte utan kommersiellt intresse, allt är på din egen risk och utan ansvar gentemot värden.

Utfarten sker i alla väder, naturligtvis hoppas vi på en "gyllene oktober".
Mer information och registreringsformaliteter finns på:

saab-ausfahrt-rhoen@gmx.de

begäras.

Jag ser fram emot att du kommer

Thomas Zecher

3 tankar om “Inbjudan till 1. Saab avsluta Rhön på 03.Oktober 2019"

 • Klassinitiativ! Mer Saab behöver landet och mer engagemang. Tummen upp!

 • Det låter riktigt bra.
  Och startmarknaden är en bra idé.
  Så mycket initiativ belönas bäst av deltagande.

  Och det är sant, gränstriangeln i Hesse, Bayern och Thüringen
  är förvånansvärt centralt. Detta är centrala Tyskland, även om det är i norra federala stater
  ring omedelbart larmklockorna när du hör "Bayern". Många tänker genast på Schweiz
  eller till och med Italien.

  Kära människor, snälla titta på kartan.
  Mötet är närmare och lättare att nå än många tror ...
  Tja, jag vill inte antyda någon att han inte har kartan i huvudet.
  Det är mycket mer en bekännelse och en självinkriminering av en
  en av de norra federala staterna ...

  Kanske är jag inte ensam om att titta på kartan
  och mötet verkar plötsligt genomförbart? ? ?

Kommentarer är stängda.